Γεωργίου: «Δείξαμε χαρακτήρα και δεν παρατήσαμε ποτέ το παιχνίδι»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα μετά το 2-0 του Ολυμπιακού μίλησε ο Γιώργος Γεωργίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του ΟΦΗ στον NovaΣΠΟΡ FM

Για το ρόστερ του ΟΦΗ

«Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αναπληρώνουν κάποια κενά. Νομίζω ότι στην ομάδα έχουμε καλό υλικό και ο προπονητής το διαχειρίζεται με σωστό τρόπο».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

«Μέχρι να γίνει το 2-0 δυσκολέψαμε αρκετά τον Ολυμπιακό. Δεν μας απείλησε ιδιαίτερα, μόνο με κάποια σουτ έξω από την περιοχή μας. Ίσως μετά το 2-0 οι παίκτες του Ολυμπιακού να σκέφτηκαν υποσυνείδητα το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ. Σε αυτό το σημείο δείξαμε χαρακτήρα και δεν τα παρατήσαμε. Ισοφαρίσαμε και όσο περνούσε η ώρα το πιστεύαμε περισσότερο. Μετά το 2-2 ο ΟΦΗ έδειξε πως διεκδικούσε να πάρει τη νίκη. Ο Ολυμπιακός δεν κατεβάζει ποτέ ταχύτητα, αλλά ίσως να σκέφτηκαν πως παίζονται πολλά στο παιχνίδι στη Γερμανία. Εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν το μυαλό τους στο παιχνίδι στο Champions League».

Για τις εντολές του Αναστόπουλου

«Το πλάνο με τον Ολυμπιακό ήταν να είμαστε συγκεντρωμένοι, να μην αφήσουμε κενούς χώρους και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ο προπονητής μας τόνιζε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας τι χρειάζεται να προσέξουμε. Ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο 46΄ που χάλασε τη δική μας ισορροπία και ο προπονητής δεν έκανε καμία αλλαγή, δείχνοντας πως μας εμπιστεύεται και πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη».

Για το αν έχει δουλέψει στα στημένα

«Δεν έγινε κάποια ιδιαίτερη αναφορά στον Κοστάντσο. Εμείς σαν ομάδα είμαστε δυνατοί στα στημένα, αφού έχουμε πετύχει τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα. Είναι το δυνατό μας σημείο και το εκμεταλλευόμαστε, κάτι που έγινε και στο Καραϊσκάκη».

Για τις απουσίες του Σουμπίνιο και του Παπούλη

«Είναι πολύ σημαντικοί παίκτες και οι δύο για την ομάδα μας. Το θετικό στην ομάδα είναι πως έχουμε ποιότητα και ο προπονητής διαβάζει πολύ καλά τους αντιπάλους μας. Μπορεί να χρησιμοποιεί τους κατάλληλους παίκτες ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα. Η ομάδα καταφέρνει να αποδίδει το ίδιο καλά είτε παίζει εντός είτε εκτός έδρας».

Για τους στόχους του ΟΦΗ

«Ξέρουμε ότι η χρονιά για εμάς έχει ιδιαιτερότητες. Πρέπει να γίνει καλή διαχείριση από τους ανθρώπους που είναι στην ομάδα, ώστε να παραμείνουμε φρέσκοι και να μην υπάρξουν τραυματισμοί. Δεν έχουμε ξεκουραστεί από τους αγώνες που έγιναν το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής τα πάμε καλά. Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα στις πρώτες αγωνιστικές τους. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Το Σάββατο παίζουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στην έδρα του Πανιωνίου. Κοιτάμε πρώτα την παραμονή και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει…»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook