Δύο παίκτες – κλειδιά και η 11αδα του Σαββάτου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μεγιάδο, Γιαννούλης δεν προπονούνται και εφόσον δεν τα καταφέρουν μένει να δούμε πως θα ανακατέψει την τράπουλα ο Γιώργος Σίμος.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ δεν προπονήθηκαν την Τρίτη και μένει να φανεί αν θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες. Με τα τωρινά δεδομένα, ο Μεγιάδο έχει υπέρ του τις πιθανότητες για να παίξει με τον Παναιτωλικό και ο Γιαννούλης κατά του.

Σε περίπτωση που εν τέλει τα καταφέρουν και οι δύο για να παίξουν κόντρα στον Παναιτωλικό, τότε ο Γιώργος Σίμος δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στην ενδεκάδα και θα δούμε τον ΟΦΗ με το σχήμα που τον είδαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Σε διαφορετική περίπτωση όμως ο τεχνικός του ΟΦΗ είναι υποχρεωμένος να ανακατέψει αρκετά την τράπουλα προκειμένου να βρει λύσεις στην άμυνα και την μεσαία γραμμή.

Σε περίπτωση που ο Γιαννούλης δεν καταφέρει να παίξει τότε θα κληθεί να τον αντικαταστήσει ο Νίκος Μαρινάκης που μαζί με τον Ανέστη Νάστο θα αποτελέσουν το αμυντικό δίδυμο του ΟΦΗ. Όσον αφορά το ενδεχόμενο να απουσιάσει ο Μεγιάδο, τότε αυτός θα είναι ο Βαγιέμπα Σακόρ που θα παίξει μαζί με το Χουάν Νέιρα στην μεσαία γραμμή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook