Ο Γιάσμινγκο Βέλιτς αποθεώνει τον Δημήτρη Μάνο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ ήταν εκείνος που τον ανακάλυψε από την Βέροια φέρνοντας τον στο Ηράκλειο για τον Εργοτέλη και μιλώντας στoν Athletic Radio 104,2 “έσταζε μέλι” για τον Δημήτρη Μάνο.

Ο Γιάσμινγκο Βέλιτς ήταν ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Δημήτρη Μάνο όταν σε ηλικία 21 χρονών τον έφερε στον Εργοτέλη δίνοντας του φανέλα βασικού με αποτέλεσμα ο τελευταίος να ανοίξει τα φτερά του και στην συνέχεια να απογειωθεί με την μεταγραφή του στον ΟΦΗ. Ο αγαπημένος “Βέλα” των οπαδών του ΟΦΗ μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για τον Δημήτρη Μάνο πλέκοντας το εγκώμιο του 25χρονου επιθετικού κάνοντας λόγο για έναν “σύγχρονο επιθετικό που διαθέτει όλα τα στοιχεία”: “Τον είχα δει σε ένα πεντάλεπτο, στο μοναδικό παιχνίδι που είχε παίξει με την Βέροια και κατά τύχη είχα δει τα στιγμιότυπα. Επέμενα πολύ να έρθει στον Εργοτέλη, είδα κάποια στοιχεία που ήταν χρήσιμα και τα οποία είχα στο μυαλό μου τότε για την ομάδα. Αισθάνομαι πως είναι μια αποκάλυψη μου αυτός ο παίκτης και χαίρομαι για την εξέλιξη του. Όπως νιώθω πολύ καλά για την εξέλιξη πολλών παικτών που ήταν στον Εργοτέλη, χωρίς να πω τώρα ονόματα είναι σχεδόν μια 11αδα”.

Όσον αφορά το γεγονός ότι επέστρεψε στον ΟΦΗ και με το… “καλημέρα” πέτυχε δύο γκολ, υπογράμμισε ότι: “Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή και καλό παιδί. Είναι ένας παίκτης που έχει σύγχρονα χαρακτηριστικά για επιθετικό, μπορεί να παίζει μεταξύ γραμμών, έχει καλή ταχύτητα και νομίζω ότι πρόκειται για έναν πολύ αξιόλογο ποδοσφαιριστή και ενδεχομένως δεν του δόθηκαν οι κατάλληλες ευκαιρίες και χάθηκε αυτή η ευκαιρία για τον ίδιο να σταθεί στον Ολυμπιακό. Αλλά βλέπω ότι στον ΟΦΗ ξαναβρίσκει τον εαυτό του, θα είναι μια πολύ μεγάλη βοήθεια για τον ΟΦΗ, ήδη το έδειξε από τον πρώτο αγώνα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook