Αναστόπουλος: “Εγώ πίνω μόνο… κρασί”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος απάντησε με τον καλύτερο τρόπο για την εμφάνιση του ΟΦΗ όταν κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα “αν φταίει ο Κοστάντζο” ενώ έπλεξε το εγκώμιο της μαχητικότητας που δείχνουν οι παίκτες του.

«Είχα τονίσει στους παίκτες μου ότι για να μπορέσουμε να πάρουμε αποτέλεσμα πρέπει να είμαστε 300% συγκεντρωμένοι. Να τρέξουμε και να έχουμε διάθεση, στοιχεία που είχαμε στα τελευταία ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Το σημερινό (σ.σ. Σάββατο) ήταν το πιο δύσκολο για πολλούς και διαφόρους λόγους και ξέραμε ότι θα έπρεπε να έχουμε και τύχη» ήταν τα πρώτα λόγια του 53χρονου τεχνικού.

Απαντώντας για το αν… “θα πιεί ρακί” στην υγειά του Κοστάντζο”, ο “Αναστό” απάντησε: «Εγώ δεν πίνω ρακί, πίνω κρασί… Τα λάθη είναι ανθρώπινα, λάθη δεν κάνουν, μόνο αυτοί που δεν δουλεύουν. Ήταν μία κακιά στιγμή. Λάθη κάνουν όσοι δουλεύουν, αν κάθεται τι λάθη να κάνει;».

Ερωτηθείς αν διέκρινε έλλειψη συγκέντρωσης από πλευράς Ολυμπιακού, ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε πως «έχω περάσει και εγώ ως ποδοσφαιριστής αλλά όταν υπάρχει ένα πιο σημαντικό ματς από το ελληνικό πρωτάθλημα είναι φυσικό και επόμενο μετά το 2-0 να χαλαρώνεις. Εμείς είμαστε μία ομάδα που δεν παραδίδουμε τα όπλα και πάμε για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός στο 2-0 χαλάρωσε και νόμιζε ότι τελείωσε το ματς. Έγινε γρήγορα το 2-1 και μετά είχαμε τη χαρά να ισοφαρίσουμε».

Όσον αφορά το χειροκρότημα του κόσμου, ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε ότι «είμαι Ολυμπιακός είναι γνωστό δεν χρειάζεται να πουλήσω… ολυμπιακοφροσύνη. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο…»!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook