Αν ξεκινούσε το πρωτάθλημα αύριο…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει ακόμα όλες του τις μεταγραφές αφού ψάχνει παίκτες που θα κάνουν την διαφορά στις θέσεις που έχει ανάγκη, ωστόσο το Gentikoule.gr σας παρουσιάζει μια ενδεκάδα που θα μπορούσε να ξεκινήσει με τον Άρη.

Χωρίς να χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες που ενδέχεται να ρθουν στην ομάδα αλλά μόνο αυτούς που βρίσκονται ήδη στην ομάδα το Gentikoule.gr σας παρουσιάζει ενδεχόμενη ενδεκάδα που μπορεί να ξεκινήσει ο Γιώργος Σίμος στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Άρη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ας ξεκινήσουμε. Ο Σωτηρίου είναι αυτός που θα προστατέψει την εστία, Ο Γιαννούλης με τον Νάστο δύσκολα να μην βρίσκονται στο αρχικό σχήμα, όπως το ίδιο ισχύει και με τους Κοροβέση, Μαρινάκη.

Στο κέντρο Μεγιάδο, Σακόρ δεν χάνουν εύκολα τις θέσεις τους, ενώ στα εξτρέμ Τσιλιανίδης και Σεμέντο με βάση προετοιμασίας είναι τα φαβορί να αρχίσουν βασικοί. Στο “10” θα δώσουν μάχη Νέιρα – Ναμπί αφού και οι δύο έχουν κάνει καλή προετοιμασία ενώ ο Μάνος φαίνεται έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού.

Τονίζουμε ξανά πως αυτή η ενδεκάδα χρησιμοποιείται με τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ και όχι τις μεταγραφές που θα ρθούν. Σίγουρα αν οι παίκτες που έρθουν είναι έτοιμοι τότε υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook