Μήνυμα Αναστόπουλου προς τους παίκτες: «Σας υπολογίζω όλους»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει δείξει ότι με την συμπεριφορά του απέναντι στους παίκτες και την ειλικρίνεια που τον διακρίνει έχει καταφέρει να κρατήσει ενωμένη την ομάδα. Έτσι, έπραξε ανάλογα την Τετάρτη μιλώντας στους παίκτες στέλνοντας τους μήνυμα ότι τους υπολογίζει όλους.

Είναι φανερό ότι έπειτα από τους πέντε αγώνες που έχει δώσει ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, ο «Αναστό» έχει καταλήξει σε έναν βασικό κορμό με αποτέλεσμα παίκτες που είναι, βάσει αξίας, 11αδατοι όπως οι Ζορμπάς, Ουκάρ, Ρόβας να μην έχουν πάρει τον ανάλογο χρόνο συμμετοχής.

Προκειμένου λοιπόν να υπάρχει η ανάλογη ηρεμία και διαχείριση από τον προπονητή, απαιτούνται ενέργειες όπως η σημερινή από τον «Αναστό» που έστειλε μήνυμα σε όλους τους παίκτες του ΟΦΗ ότι είναι υπολογίσιμοι.

«Θέλω να γνωρίζετε ότι σας υπολογίζω όλους και πάντα είμαι δίκαιος. Για αυτόν τον λόγο προγραμματίζω να παίζουμε φιλικά κάθε Δευτέρα ώστε να παίρνετε όλοι τις ευκαιρίες και να σας βλέπω σε συνθήκες αγώνα. Σας υπολογίζω όλους και θέλω να τα δίνετε όλα. Και στις προπονήσεις αλλά και όσοι δεν παίρνετε χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια, να τα δίνετε όλα στα φιλικά που παίζουμε» ήταν τα λόγια του Αναστόπουλου  φροντίζοντας να δείξει ότι λειτουργώντας αξιοκρατικά και με ειλικρίνεια θα έχει την κατάλληλη ανταπόκριση από τους ποδοσφαιριστές του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook