Καραπιάλης: «Μπορεί να κάνει την ζημιά ο ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Βασίλης Καραπιάλης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και τόνισε ότι ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει την ζημιά στον Ολυμπιακό πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Νίκου Αναστόπουλου.

«Έβαλε σε μεγάλους μπελάδες τον ΠΑΟΚ και αν οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν πιο προσεκτικοί στην κόντρα, τότε θα μπορούσε να είχε κερδίσει. Ο Νίκος Αναστόπουλος δικαιούται αυτήν την ομάδα γιατί είναι μια μεγάλη ευκαιρία και πρόκληση για αυτόν ώστε να κάνει το κάτι παραπάνω» ήταν τα πρώτα λόγια του παλαίμαχου διεθνούς άσου που μιλώντας για το παιχνίδι του Σαββάτου πρόσθεσε «πιστεύω ότι είναι δύο ομάδες που βρίσκονται σε πολύ καλή φάση και θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Τόσο ο ΟΦΗ όσο και ο Ολυμπιακός βρίσκονται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και αυτό το γεγονός παίζει σημαντικό ρόλο».

Σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ σχολίασε «ο ΟΦΗ θα παίξει στην κόντρα και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάθει ζημιά πολύ εύκολα αν έχει το μυαλό του στο παιχνίδι της Γερμανίας. Αν συμβεί αυτό, θα αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Ο ΟΦΗ έχει έναν πολύ καλό προπονητή και θα βάλει μεγάλο βαθμό δυσκολίας στον Ολυμπιακό. Σε τέτοια παιχνίδια, αν δεν σκοράρεις νωρίς, τότε θα έχει άγχος ο Ολυμπιακός. Ο ΟΦΗ δεν έχει να χάσει τίποτα, μόνο κέρδη θα έχει».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook