Σε απολογία κλήθηκε ο ΟΦΗ για τα συνθήματα και το πανό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε απολογία κλήθηκε ο ΟΦΗ, μεταξύ 7 ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ, από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ για τα συνθήματα πολιτικού περιεχομένου που ακούστηκαν από τους φιλάθλους της ομάδας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Και αναμφίβολα, προκαλεί εντύπωση η νέα τακτική που ακολουθείται βάσει του νέου Π.Κ. της ΕΠΟ όπου με αυτόν τον τρόπο επιχειρείται μια φίμωση του φίλαθλου κόσμου όταν την ίδια ώρα τα ίδια συναισθήματα κυριαρχούν μεταξύ όλων των Ελλήνων! Όταν μάλιστα το πανό που ανάρτησαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ δεν περιέχει υβριστικό περιεχόμενο!

Αναλυτικά οι κλήσεις της ΠΕ

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Τετάρτη 02/11/2011 και ώρα 12:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 7η αγωνιστική.

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης -ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ,5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ ΑΕΚ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Εργοτέλης Δ.Ε.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ

Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος- ΠΑΕ Ολυμπιακός.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook