Το πρέσινγκ του ΟΦΗ «τσακίζει κόκαλα» και το αποδεικνύουν οι αριθμοί

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από την έναρξη του πρωταθλήματος έχουμε αναφερθεί κατά κόρον στην σημασία των αριθμών. Το ίδιο κάνουμε και τώρα καθώς το ασφυκτικό πρέσινγκ του ΟΦΗ αποτυπώνεται πλήρως μέσα από τον αριθμό των κλεψιμάτων των παικτών του Αναστόπουλου.

Από το Καρπενήσι ήδη είχαν φανεί οι προθέσεις του Νίκου Αναστόπουλου ότι επιθυμούσε να πρεσάρουν οι παίκτες του συνεχώς και να βελτιώσουν ακόμα περισσσότερο αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού της ομάδας. Και πράγματι, έπειτα από τα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, οι παίκτες του «Αναστό» έδειξαν ότι είναι πολύ… καλοί μαθητές!

Λαμβάνοντας λοιπόν – συνολικά – τους αριθμούς. Ο ΟΦΗ βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην 4η θέση της λίστας με τα περισσότερα κλεψίματα. Όμως, ο ΟΦΗ που έχει δώσει 5 παιχνίδια έχει κάνει 147 κλεψίματα όταν την ίδια ώρα ο πρώτος ΠΑΟΚ έχει κάνει 161 όμως έχει δώσει και δύο περισσότερους αγώνες!

Το «στραγγάλισμα» των κεντρικών χαφ του ΟΦΗ και η πίεση που ασκούν στους αντιπάλους τους είναι τέτοια που αποτυπώνεται και αποδεικνύεται περίτρανα από τους παραπάνω αριθμούς. Και βέβαια, είναι φυσικό επακόλουθο για την ομάδα, οι παίκτες του ΟΦΗ να βρίσκονται στην πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας.

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς αναδεικνύεται στον καλύτερο «κλέφτη» του πρωταθλήματος και με 22 κλεψίματα βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μέσα στους πρώτους 25 βρίσκονται τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ!

Ο Άρης Γαλανόπουλος είναι 4ος με 18 κλεψίματα, Ο Ματίας Βερόν είναι στην 10η θέση έχοντας κάνει 15 κλεψίματα και ο Γιώργος Γεωργίου είναι 20ος με 12 κλεψίματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook