Συγκλόνισε ο Μπούσης: “Οι γονείς μου ξεκίνησαν φτωχοί και μου έμαθαν να αγαπώ τους ανθρώπους”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μιχάλης Μπούσης τιμήθηκε για το φιλανθρωπικό του έργο και την προσφορά του στην ελληνική παροικία της Αμερικής και συγκίνησε με τα λόγια του μιλώντας με αγάπη για τους γονείς του που “μου έμαθαν να αγαπώ τους ανθρώπους”.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ αποτέλεσε ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στις Αρχάνες και μόλις παρέλαβε την τιμητική πλακέτα για το φιλανθρωπικό του έργο, συγκίνησε με τα λόγια που χρησιμοποίησε. Ο Μιχάλης Μπούσης μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασαν οι γονείς του όταν πήραν την απόφαση να αφήσουν την Ελλάδα για τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Σικάγο αλλά και για το πόσο τον επηρέασαν με το φιλανθρωπικό τους έργο ώστε και εκείνος να βρίσκεται δίπλα σε όσους χρειάζονται βοήθεια.

“Οι γονείς μου ξεκίνησαν φτωχοί από την Ελλάδα προκειμένου να πάνε στην Αμερική για να σπουδάσουν. Δούλεψαν σκληρά από τα νεανικά τους χρόνια και όταν απέκτησαν περιουσία ήταν πάντα κοντά σε όλους όσους είχαν ανάγκη την βοήθεια τους. Με τις πράξεις τους, μου έμαθαν να αγαπώ τους ανθρώπους και την Ελλάδα μας. Μου μετέδωσαν την αγάπη τους για την Ελλάδα και τον άνθρωπο γιατί, πάντα, από το υστέρημα τους βοηθούσαν και αυτό είναι κάτι που κάνω και εγώ τώρα με πολύ μεγάλη χαρά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook