Δώρο στον Μιχάλη Μπούση μια φωτογραφία – κομμάτι της ζωντανής ιστορίας του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΟΦΗ καθώς ο Ηρακλειώτης δημοσιογράφος Γιώργος Μοσκοβίτης του δώρισε μια συλλεκτική φωτογραφία.

Ο Γιώργος Μοσκοβίτης, δημοσιογράφος και γνωστός φίλαθλος του ΟΦΗ βρισκόταν πολύ κοντά στην ομάδα την δεκαετία του ’80 και είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά την ομαδάρα που είχε δημιουργήσει ο Ευγένιος Γκέραρντ. Μάλιστα, ήταν ο άνθρωπος που τράβηξε με τον φωτογραφικό του φακό και την πρώτη, “ευρωπαϊκή” ενδεκάδα, εκτός έδρας, στην ιστορία του συλλόγου σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις: Την 1η Οκτωβρίου 1986 ο ΟΦΗ αντιμετώπισε στην Κροατία την πανίσχυρη, τότε, Χάιντουκ Σπλιτ στην ρεβάνς του 1-0 του Ηρακλείου γνωρίζοντας την ήττα – αποκλεισμό με 4-0. Ωστόσο, είχε αρχίσει να φαίνεται η προδιαγεγραμμένη – για τα επόμενα χρόνια – πορεία του club.

Ο Μιχάλης Μπούσης πήρε ως δώρο μια φωτογραφία με την ενδεκάδα που ξεκίνησε το παιχνίδι ο ΟΦΗ και μεταξύ των έντεκα βρίσκεται και ο Γιάννης Σαμαράς που φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κάλεσε να έρθουν μαζί του όλα τα στελέχη του συλλόγου που βρέθηκαν στις Αρχάνες δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο, ότι όλοι μέσα στην ομάδα είναι μια οικογένεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook