Η οικογένεια Μπούση βραβεύεται στις Αρχάνες για το τεράστιο φιλανθρωπικό της έργο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η οικογένεια του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ θα βραβευτεί το απόγευμα της Τετάρτης σε εκδήλωση που θα γίνει για τον Απόδημο ελληνισμό.

Το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει την 6η Παγκόσμια Συνάντηση του Απόδημου Ελληνισμού και η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης στις “Αναδρομές” στις Αρχάνες.

Μεταξύ των προσώπων που θα τιμηθούν για την προσφορά τους στον ελληνισμό θα είναι και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Μιχάλης Μπούσης που βρίσκεται οικογενειακώς στο Ηράκλειο μαζί με την σύζυγο του και τα παιδιά του.

Η οικογένεια του μεγαλομετόχου του ΟΦΗ θα είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που θα βραβευτούν στην εκδήλωση της Τετάρτης με τους διοργανωτές να θέλουν να τιμήσουν την προσφορά της στον ελληνισμό της Αμερικής. Ως γνωστόν η μητέρα του Μιχάλη Μπούση, Ελένη είναι ένας από τους ανθρώπους που έχουν βρεθεί στο πλευρό χιλιάδων Ελλήνων που ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Σικάγο ενώ η ίδια έχει ιδρύσει τόσο νοσοκομείο για καρκινοπαθείς, όσο και γηροκομείο που βρίσκεται στο πλευρό συμπατριωτών μας που ζουν μόνιμα στην αμερικανική μεγαλούπολη.

Μάλιστα για την εκδήλωση, πριν από λίγες ημέρες είχε μιλήσει στον Politica 89,8 και την εκπομπή “Δημοσίως” του Νίκου Παπαδάκη, η Δημοσιογράφος, Συγγραφέας και διοργανώτρια της εκδήλωσης Μαίρη Ρυσσάκη όπου είχε μεταφέρει μεταξύ άλλων ότι “η 6η παγκόσμια συνάντηση του απόδημου Ελληνισμού  έχει σκοπό να τιμήσει τους απόδημους Έλληνες που έχουν διακριθεί στο εξωτερικό και αποσκοπεί σε μία διασύνδεση της χώρας μας με αυτούς τους ανθρώπους που το έχει ανάγκη σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που περνά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook