Pics | Το ταξίδι των τριών χωρών και των 500 χιλιομέτρων

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Περίπου 500 χιλιόμετρα θα διανύσει σήμερα η αποστολή του ΟΦΗ που θα αναχωρήσει από το Άπελντορν για το Έουπεν και από εκεί για το Burgh-Haamstede.

Η πρώτη φάση της παρουσίας του ΟΦΗ στην Ολλανδία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με την ομάδα να κάνει την τελευταία της προπόνηση στο αθλητικό κέντρο του Άπελντορν. Ο ΟΦΗ θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι για το Έουπεν όπου το απόγευμα (8.00) θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα στο τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας του.

Όπως μπορείτε να δείτε στον παρακάτω χάρτη που σας παρουσιάζει το Gentikoule, το Έουπεν απέχει 241 χιλιόμετρα από το Άπελντορν ενώ για να φτάσεις στην μικρή κωμόπολη του Βελγίου θα χρειαστεί να περάσεις από τρεις χώρες: Ξεκινάς από την Ολλανδία, στην συνέχεια περνάς από τα γερμανικά σύνορα και στο τέλος φτάνεις στο Έουπεν ενώ συνολικά ο ΟΦΗ θα διανύσει μια απόσταση περίπου 500 χιλιομέτρων. Mάλιστα, ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει την Έουπεν για δεύτερη φορά καθώς είχε βρεθεί εκεί και το 2014 όπου είχε δώσει ξανά φιλικό παιχνίδι.

Στην συνέχεια, μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού, η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει από το Έουπεν με τελικό προορισμό το Burgh-Haamstede. Η περιοχή που είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τους Γερμανούς και τους Ολλανδούς, απέχει 260 χιλιόμετρα από το Έουπεν και ο ΟΦΗ θα φτάσει στο Hotel Der Duin αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook