“Καμία σκέψη μετακίνησης του ΟΦΗ από το Γεντί Κουλέ – το σήμα του ΟΦΗ είναι ενιαίο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ Λεωνίδας Παπαβασιλάκης φιλοξενήθηκε στο στούντιο του Athletic Radio 104,2 και μίλησε στον Μανώλη Σαρρή για την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας και την “κάρτα φίλου ΟΦΗ”.

Τα βασικότερα σημεία της συνέντευξης του Λεωνίδα Παπαβασιλάκη

Για τους χώρους που επιλέγει η ΠΑΕ τα ιστορικά σημεία εκδηλώσεων: “Θεωρούμε τον ΟΦΗ σύνθετο πολιτισμικό κομμάτι στην Κρήτη με την έννοια του γι αυτό και επιλέγουμε τέτοια μέρη, αφού θέλουμε οι δημόσιες αναφορές να γίνονται σε ένα χώρο που έχουν πολιτιστικό χαρακτήρα και αυτό δείχνουμε και εμείς το πως θέλουμε να πορευτούμε. Ζωή να έχουμε και ευκαιρίες θα έχουμε να χαρτογραφήσουμε όλα τα απρόβλεπτα σημεία της Κρήτης για τον ΟΦΗ. Έχω υπάρξει στο παρελθόν στο Ηράκλειο και είναι μια ευκαιρία να βλέπουν όλοι ότι η πόλη και όλα όσα πρεσβεύει, σχετίζονται άμεσα με τον ΟΦΗ”.

Για την κάρτα φίλου ΟΦΗ:Ήταν μια κουβέντα με τον Ερασιτέχνη από τον χειμώνα. Υλοποιείται έστω και λίγο καθυστερημένα. Υπηρετούμε όλοι το ίδιο σήμα. Το σήμα του ΟΦΗ είναι ενιαίο. Είναι μια πάγια αγορά, αφού το ποσό είναι συμβολικό και μέσα από τις πωλήσεις της ΠΑΕ, όπου για να αγοράσεις εισιτήριο απλό ή διαρκείας θα πρέπει να δώσεις αυτά τα δέκα ευρώ και για το σήμα. Πρέπει να πούμε εδώ ότι το ποσό των 10 ευρώ θα δίνεται μια φορά τον χρόνο. Είναι ένα απλό ποσό και αφορά ευρύτερα την Κρήτη. Είναι μια πάγια διαδικασία χρηματοδότησης όπου θα το έχουμε σαν προϋπόθεση και θεωρούμε ότι ο φίλαθλος του ΟΦΗ θα βοηθήσει και οφείλει να το κάνει για τον Ερασιτέχνη. Αυτή η διαδικασία γίνεται σε όλα τα μεγάλα club και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε και εμείς”.

Για τις περσινές τιμές των εισιτηρίων διαρκείας: “Αρχικά να πούμε ότι οι τιμές των περσινών εισιτηρίων διαρκείας ήταν χαμηλές. Πρέπει να πούμε ότι ο κόσμος έδειξε έμπρακτα την στήριξη του στην ομάδα αφού ήμασταν πολύ κοντά στον ΠΑΟ που ήταν πέμπτος. Σε ότι αφορά τα διαρκείας, πέρυσι οι τιμές ήταν χαμηλές αφού η ομάδα ερχόταν ταλαιπωρημένοι από τις χαμηλές κατηγορίες,  υπήρχαν και τα οικονομικά προβλήματα όπου η τότε διοίκηση σωστά έπραξε.  Τώρα για τα φετινά έχει να κάνει με το τι θέαμα και τι παροχές θα έχει η ομάδα. Θα ήταν ιδανικό να προσφέρει η ΠΑΕ δωρεάν θέαμα αλλά επειδή κινείται με όρους αγοράς στο τέλος της ημέρας οι αριθμοί είναι πάντα μείον θα πρέπει να βρούμε και εμείς λύσεις”.

Για την στατική μελέτη και το γήπεδο: “Το γήπεδο είναι η ιστορική έδρα της ομάδας. Δεν υπάρχει σκέψη για οποιαδήποτε μετακίνηση. Στόχος μας είναι η βελτίωση των υποδομών για τη φετινή χρονιά. Εμείς ήρθαμε στα μέσα της σεζόν και τότε δεν γινόταν παρεμβάσεις. Όλοι δυσκολεύονται να πάνε στο γήπεδο, να μπουν, να βγουν και εμείς το καταλαβαίνουμε αφού και εμείς θέλουμε να φτιάξουμε ένα γήπεδο όμορφο και εύκολο για τον κόσμο. Έχουμε ξεκινήσει ένα πρόγραμμα με αλλαγές στο γήπεδο, προσπαθούμε να στεγάσουμε ίσως και το σύνολο της 6 είναι κάτι που βρίσκεται σε εξέλιξη και πιστεύω να το λύσουμε στο κοντινό μέλλον”. Όλοι ξέρουμε ότι είναι ένα γερασμένο γήπεδο και θα πρέπει να γίνει κάτω από όρους η κάθε αλλαγή. Με το που μας παραδοθούν τα αποτελέσματα από την στατική μελέτη θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Παράλληλα ήδη εμείς έχουμε φτιάξει σαν διοίκηση ένα δικό μας πρόγραμμα και προσπαθούμε να φτιάξουμε καινούργια πράγματα. Μάλιστα θα έχουμε στόχο την δημιουργία της μπουτίκ στο γήπεδο που θα είναι καθημερινά ανοιχτή και όχι μόνο στα ματς. Άδεια έχουμε για να παίξουμε αλλά με τους περιορισμούς και τις περικοπές των θέσεων είναι το θέμα που μας προβληματίζει αφού θέλουμε να φιλοξενούμε. Είναι στην ευθύνη μας να μην καθαρίζει το καρεκλάκι του ο κόσμος αλλά εμείς. Δεν υπάρχει τώρα το δίχτυ που βλέπαμε μέσα στη σεζόν. Σε κάθε περίπτωση το είχαμε σε συγκεκριμένους αγώνες και θύρες για να προστατέψουμε την ομάδα”.

Για τις παρεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν στο “Γεντί Κουλέ”: “Όλοι γνωρίζουμε πως το γήπεδο είναι παλιό. Έχω ντραπεί και εγώ πολλές φορές βλέποντας το γήπεδο όταν βρέχει, αφού όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα και τον κόσμο, αλλά δυσκολεύει και εμάς για τους επισκέπτες που έρχονται και βλέπουν το γήπεδο. Σκοπός μας είναι να βελτιώσουμε όλες τις παροχές προς τον κόσμο που δικαιολογημένα εκφράζει τα παράπονα του. Και εγώ πολλές φορές ντρέπομαι πηγαίνοντας στο γήπεδο και βλέποντας την εικόνα σε διάφορα σημεία. Θέλουμε φέτος να προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται ώστε να μην υπάρξουν τέτοια προβλήματα όπως τα σπασμένα καθίσματα, οι τουαλέτες, τα στέγαστρα που βάζουν νερά. Καταλαβαίνω τον κόσμο και έχει δικαιολογημένα παράπονα”.

Για τον στόχο της ΠΑΕ στο φράγμα των διαρκείας: “Υπάρχουν χαρακτηριστικά για τις πωλήσεις. ‘Έχουμε βάλει σαν όριο την προηγούμενη χρονιά. Θεωρούμε ότι είναι εφικτό έχει την δυναμική του και είναι κοντά στην ομάδα ο κόσμος. Το εισιτήριο διαρκείας το βγάζεις προς τον πιστό σου φίλο, που του δίνεις την ευκαιρία να βρει σε καλύτερη τιμή το εισιτήριο για να βλέπει όλο το χρόνο τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας και να μην πηγαίνει κάθε εβδομάδα έξω από τα γήπεδα να περιμένει.  Η ανταπόκριση θα είναι θετική και το ευχόμαστε γιατί όλοι γι αυτό δουλεύουμε”.

Για τις μειωμένες τιμές σε ευπαθείς ανθρώπους και το πάρκινγκ των διαρκείας: “Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα έχει θεσπίσει διαρκείας για ευπαθείς ομάδες. Έχει διαρκείας, ανέργων, φοιτητών και παιδιών.  Το παιδικό εισιτήριο είναι από 10 ετών και κάτω. Το οικογενειακό είναι σε δύο θύρες στην  6 και την 1 και θα είναι μειωμένο 50%. Τώρα όσον αφορά για τους κατόχους διαρκείας έχουμε βρει τα σημεία του πάρκινγκ. Θα είναι συνάρτηση των παροχών που έχουν χορηγοί και κυρίως διαρκείας σε συγκεκριμένες θύρες. Εννοείται ότι θα είναι δωρεάν το πάρκινγκ. Σταδιακά εξυπηρετούμε συγκεκριμένα σημεία και σίγα σιγά πιστεύω πως θα λειτουργεί για πολλούς. Θα είναι ανοιχτά αρκετές ώρες πριν την σέντρα αλλά και μετά για την εξυπηρέτηση του κόσμου”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook