“Φουλάρει” για το τελευταίο “πακέτο” μεταγραφών

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την μεταγραφή του Νίκου Μαρινάκη και την παραμονή του Χουάν Νέιρα, ο ΟΦΗ βάζει μπροστά για να κινηθεί για το τελευταίο κομμάτι των μεταγραφών του. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ. Οι τρεις στόπερ και τα δύο φορ.

Ο ΟΦΗ έχει γεμίσει το οπλοστάσιο του από την “μέση” και μπροστά έχοντας ως μοναδική εκκρεμότητα την θέση του επιθετικού. Ήδη αποκτήθηκε ο Δημήτρης Μάνος και μένει να δούμε τι κατάληξη θα έχει και η υπόθεση του Γιώργου Γιακουμάκη. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο ΟΦΗ κινείται ήδη για την εύρεση ενός ακόμα φορ με την υπόθεση του Γιακουμάκη να βρίσκεται σε παράλληλη εξέλιξη με την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη στην ίδια θέση.

Πλέον, στον ΟΦΗ επικεντρώνουν την προσοχή τους και στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής αφού μετά το, αναμενόμενο, διαζύγιο με τον Γιάννη Ποτουρίδη σκοπός είναι να αποκτηθούν τρεις κεντρικοί αμυντικοί. Δύο δεξιοπόδαροι και ένας αριστεροπόδαρος που θα αποτελέσει μια λύση back up του Κώστα Γιαννούλη.

Ωστόσο, παράλληλα θα αποκτηθεί και ένας τερματοφύλακας προκειμένου να συμπληρώσει την τριάδα που ήδη απαρτίζεται από τους Σωτηρίου, Δερμιτζάκη ενώ υπάρχει και ο νεαρός Σηφάκης που έχει γίνει επαγγελματίας και προέρχεται από την Κ19. Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, στα “ραντάρ” του ΟΦΗ βρίσκεται ένας ξένος τερματοφύλακας ενώ απαραίτητο στοιχείο αποτελεί να διαθέτει ιδιαίτερη ικανότητα με τα πόδια καθώς θέλουν να συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Τα παραπάνω στοιχεία δεν σημαίνουν ότι ο ΟΦΗ θα… σταματήσει εκεί. Ο ΟΦΗ δεν θα βιαστεί να κλείσει το ρόστερ του. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που… “απαγορεύεται” και ο λόγος είναι πως τον Αύγουστο παρουσιάζονται πάντα “ευκαιρίες” που νωρίτερα θα ήταν απλησίαστοι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook