Πάει Πολωνία ο Γιακουμάκης – όλα τα δεδομένα με ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή για την Πολωνία με τον 24χρονο φορ να βρίσκεται μέσα ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα παραμείνει κιόλας. Ο “Γιακούμ” ενημέρωσε ότι θέλει να παραμείνει στον ΟΦΗ.

ΟΦΗ και ΑΕΚ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις προκειμένου να βρεθεί μια φόρμουλα συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών και να επιστρέφει ο Γιώργος Γιακουμάκης στο Ηράκλειο. Στον ΟΦΗ προσπαθούν να βρουν μια “φόρμουλα” που θα είναι συμφέρουσα προς τον σύλλογο και ο παίκτης να επιστρέψει στο Ηράκλειο και αυτήν την στιγμή είναι ανοικτά όλα τα δεδομένα.

Μάλιστα ο νεαρός επιθετικός έχει ενημερώσει εδώ και αρκετές ημέρες την Ένωση πως επιθυμεί να συνεχίσει στον ΟΦΗ – κάτι που επιβεβαιώνεται και από τον τελευταίο.

Το γεγονός λοιπόν πως ο Γιώργος Γιακουμάκης θα μεταβεί στην Πολωνία με την ΑΕΚ είναι πως οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν επιθετικό και ο Πορτογάλος τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή γι’ αυτό το λόγο.

Τα δεδομένα είναι απλά, ωστόσο οι εξελίξεις ίσως να αργήσουν αφού ΟΦΗ και ΑΕΚ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να ολοκληρωθεί το “deal”.

Στόχος, ούτως ή άλλως, είναι να αποκτηθεί ακόμα ένας επιθετικός και προς αυτήν την κατεύθυνση κινούνται όλες οι διαδικασίες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook