Από τον χορό εκατομμυρίων στα χέρια του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έρχεται στο Ηράκλειο για να φορέσει την φανέλα του ΟΦΗ και την προηγούμενη σεζόν έφτασε στο σημείο να είναι έτοιμος προς πώληση για 4 εκ. ευρώ στην Γαλατάσαραϊ. 

Ο ΟΦΗ έφτασε σε συμφωνία με την Φορτούνα Σιτάρντ για τον μονοετή δανεισμό του ενώ μπήκε οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2020 εφόσον θέλει να τον αγοράσει από τους Ολλανδούς. Ο Λισάντρο Σεμέδο πήγε στην Κύπρο σε μικρή ηλικία με τον Απόλλωνα Λεμεσού υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων δίχως ωστόσο να παίξει ποτέ στην ομάδα του Φώτη Παπουλή.

Τον πρώτο χρόνο δόθηκε δανεικός στη Ρέντινγκ, τον δεύτερο στην ΑΕ Ζακακίου και στην συνέχεια, την σεζόν 2017 – 2018 παραχωρήθηκε δανεικός στη Φορτούνα Σιτάρντ, με την οποία «έκανε παπάδες» στη β’ κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος. Δεκαπέντε τέρματα και ισάριθμες ασίστ τον έχρισε κορυφαίο παίκτη της κατηγορίας και ο 22χρονος βρέθηκε τέλη Μαΐου στην Κύπρο, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα.

Μόλις πήρε την ελευθέρας του, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τη Φορτούνα, η οποία -σύμφωνα με το Voetbal International- έχει πρόταση από αγγλικό σύλλογο για την παραχώρηση του παίκτη έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα τα ρεπορτάζ από την Τουρκία έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ που έφτανε στο σημείο να δίνει ακόμα και 4 εκ. ευρώ για την απόκτηση του από την Φορτούνα. Η μεταγραφή του δεν προχώρησε και ο Πορτογάλος παρέμεινε στην Ολλανδία όπου αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Φορτούνα Σιτάρντ στην Ερεντιβίζιε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook