“Ο Ναμπί θέλει να παίξει στην Εθνική ομάδα του Πακιστάν”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το γκολ που πέτυχε ο Αντίλ Ναμπί κόντρα στον Πλατανιά έγινε διάσημο στο Πακιστάν και επανήλθε στην επικαιρότητα το θέμα της συμμετοχής του στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Η κρισιμότητα του γκολ κόντρα στον Πλατανιά είχε ως αποτέλεσμα και βεβαίως ο τρόπος με τον οποίο το πέτυχε είχε ως αποτέλεσμα να επανέλθει το όνομα του στην ποδοσφαιρική επικαιρότητα του Πακιστάν. Ο Ναμπί, υπενθυμίζουμε, ότι ναι μεν έχει το αγγλικό διαβατήριο όμως είναι Πακιστανός και μάλιστα χθες αναφέραμε το γεγονός ότι ήδη κλήθηκαν στην εθνική ομάδα τα δύο νεότερα αδέρφια του μέσου του ΟΦΗ που αγωνίζονται στην Γουέστ Μπρόμγουιτς.

Μάλιστα με αφορμή το γκολ του Ναμπί, σηκώθηκε αρκετή σκόνη στην χώρα της Ασίας για το γεγονός ότι δεν καλείται στην Εθνική ομάδα του Πακιστάν. Ο Ναμπί έχει χριστεί διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αγγλίας και κατά συνέπεια έχει δικαίωμα συμμετοχής σε εκείνη της ανδρών της πατρίδας του. Τις τελευταίες ημέρες γίνεται αρκετός λόγος σε ΜΜΕ του Πακιστάν που μάλιστα αποκαλύπτουν και τις προθέσεις του μέσου του ΟΦΗ. Κάνουν λόγο για επιθυμία του Αντίλ Ναμπί να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα του Πακιστάν σε περίπτωση που προκριθεί στην δεύτερη φάση των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Επικαλούνται πληροφορίες από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ και αναφέρουν πως εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να κάνει ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα του Πακιστάν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook