Τέσσερις εκκρεμότητες με τους “ελεύθερους”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από την στιγμή που ο ΟΦΗ έκλεισε μέσα σε λίγα 24ωρα τις περισσότερες από τις 13 εκκρεμότητες, πλέον απέμειναν τέσσερις υποθέσεις για να φανεί τι θα γίνει τη νέα σεζόν.

Το φετινό ρόστερ του ΟΦΗ έχει χωριστεί σε κατηγορίες: 1) Ελεύθεροι (που τα συμβόλαια τους ολοκλήρωνονταν στις 30/6), 2) εκείνοι που δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, 3) οι δανεικοί.

– Speedbet: Τοποθέτηση επιλογής σε μόλις 2″

Μέχρι και το πρωί της Δευτέρας, με τον ΟΦΗ δεσμεύονταν με συμβόλαιο 13 ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι επτά αποτελούν ήδη παρελθόν: Κομεσίδης, Παπαστεριανός, Κουτσιανικούλης, Αργυρόπουλος, Κυριακίδης, Βουό, Παπάζογλου.

Το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Σωτηρίου και το μεσημέρι της Τετάρτης εκείνη του Νίκου Κοροβέση. Πλέον αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει κατά 9/13 και απέμειναν τέσσερις υποθέσεις όπου θα ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Οι τέσσερις εκκρεμότητες αφορούν τους Γιώργο Στρέζο, Γιάννη Ποτουρίδη, Γιάννη Δερμιτζάκη και Χουάν Νέιρα. Ο Αργεντινός, από μόνος του, αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση. Το τελευταίο δίμηνο αποτέλεσε τον ηγέτη του ΟΦΗ μέσα στον αγωνιστικό χώρο και από τους παίκτες που ήρθαν το προηγούμενο καλοκαίρι βοήθησε περισσότερο. Ήταν ο παίκτης που πήρε την ομάδα στις πλάτες του πετυχαίνοντας κρίσιμα γκολ και βγάζοντας χαρακτήρα ενώ στο παιχνίδι με τον Πλατανιά ήταν εκείνος που πέτυχε ένα γκολ, είχε δύο ασίστ και κέρδισε και το φάουλ της χρονιάς.

Κάθε παίκτης είναι και ξεχωριστή περίπτωση και όπως φαίνεται μέσα στα επόμενα 24ωρα – το αργότερο μέχρι τις αρχές της εβδομάδας θα έχουν σημειωθεί οριστικές εξελίξεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook