Δρομολογούνται εξελίξεις με την επιστροφή Σαμαρά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και μόλις πατήσει Ελλάδα δρομολογούνται οι εξελίξεις στον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Σαμαράς λόγω κάποιων προσωπικών του υποχρεώσεων και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να επιστρέψει στο Ηράκλειο. Ήδη από την Κρήτη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν με τον Γιάννη Σαμαρά να έχει αναλάβει τα τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ακόμα στην πόλη και οι οποίοι έχουν ενημερωθεί – όπως έχει βγει και επίσημα – πως δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΟΦΗ.

-Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα

Παράλληλα ωστόσο με τις συζητήσεις που κάνει ο Γιάννης Σαμαράς, γίνονται από την πλευρά του αντιπροέδρου της ΠΑΕ και οι απαραίτητες κινήσεις που αφορούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΟΦΗ. Ήδη, αναφέρουν οι πληροφορίες πως ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ έχει κάνει μια σημαντική προεργασία με παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ και μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα αναμένεται να μπουν σε τροχιά ολοκλήρωσης τους. Άλλωστε είναι δεδομένο πως ο κύκλος επαφών του Γιώργου Σαμαρά περιλαμβάνει επαφές σε όλη την Ευρώπη και όπως φάνηκε και τον περασμένο Γενάρη με την μεταγραφή – έκπληξη του Αντίλ Ναμπί, είναι σίγουρο πως οι γνωριμίες που έχει σε Ολλανδία, Αγγλία θα παίξουν έναν σημαντικό ρόλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook