Video | Ωδή στον Τζίλι Βουό

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 32χρονος επιθετικός μπήκε στην καθημερινότητα μας τον Αύγουστο του 2016 και τρία χρόνια μετά, με ένα διάλλειμμα λίγων μηνών, αποχαιρετάει οριστικά το Ηράκλειο.

Ήταν πάντα ένας πιστός στρατιώτης. Ακόμα και αν φέτος κρίθηκε πιο αυστηρά από κάθε άλλη θητεία του στον ΟΦΗ, λόγω του ότι δεν σκόραρε με την ίδια συχνότητα, ήταν πάντα εκεί. Να παλεύει μέχρι τέλους, να βγάζει πάθος για κάθε διεκδικούμενη φάση και να κυνηγάει μπάλα. Το πάθος του ήταν πάντα αστείρευτο και ειδικά στον 1,5 χρόνο που φόρεσε την φανέλα του ΟΦΗ στα “νταμάρια” της Football League ήταν πάντα ο άνθρωπος που έδινε την λύση στα δύσκολα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Αποχωρεί από τον ΟΦΗ με 27 γκολ και 16 ασίστ σε 69 παιχνίδια με την φανέλα του ΟΦΗ. Αριθμοί που δεν είναι καθόλου αμελητέοι και ειδικά οι ασίστ που μοίραζε προς τους συμπαίκτες του ήταν πάντα το μεγάλο “συν” για τον ΟΦΗ.

Ο Τζίλι Βουό ήταν ένας παίκτης με αστείρευτα προσόντα αλλά και ο ίδιος δέθηκε πολύ με τον ΟΦΗ και τον κόσμο του. Ποιος θα ξεχάσει τον Γενάρη του 2018 όταν στην Θεσσαλονίκη τον περίμεναν με το στυλό στο χέρι ενώ ο ίδιος ήθελε ΟΦΗ και μόνο ΟΦΗ. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να επιστρέψει στο Ηράκλειο και να φορέσει ξανά τα “ασπρόμαυρα”, μετά από μια μικρή θητεία στην Λαμία.

Πλέον ο Ιβοριανός επιθετικός δεν θα βρίσκεται στο Ηράκλειο και αναχωρεί για άγνωστο προορισμό. Δέθηκε με τον ΟΦΗ, αγάπησε το Ηράκλειο και επίτηδες επιλέξαμε την συγκεκριμένη φωτογραφία γιατί αντιπροσωπεύει πλήρως τον συμβολισμό του παιχνιδιού του: Ακόμα και τραυματίας, ακόμα και όταν είχε πάθει διάσειση στο ματς με τον Άρη, δεν κοίταξε την υγεία του ή το πως θα προφυλαχθεί αλλά “μπούκαρε” στο γήπεδο θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook