Ο αρχηγός δεν το κουνάει από το Ηράκλειο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ανέστης Νάστος είναι ένας από τους λίγους ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ και θα παραμείνει στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν.

Είναι πλέον από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές, ο άλλος είναι ο Μπολάκης, που έζησαν όλα αυτά τα “πέτρινα χρόνια” του ΟΦΗ. Συμπληρώνει τριετία πλέον στο Ηράκλειο καθώς πρώτη φορά πάτησε το πόδι του στην Κρήτη τον Γενάρη του 2016. Ο ΟΦΗ της επόμενης περιόδου έχει ξεκινήσει να χτίζεται και είναι δεδομένο πως πλέον περνάει σε μια διαφορετική εποχή με μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ του, λόγω και των πολλών συμβολαίων που ολοκληρώνονται στις 31 Ιουνίου.

– Cash Out*, Κλείσε το στοίχημά σου από όλες τις συσκευές όποτε εσύ θέλεις.

Ήδη, όπως έχει γίνει γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες, επτά ποδοσφαιριστές αποχώρησαν και αναμένεται να δοθεί και συνέχεια στις αποχωρήσεις.

Ο αρχηγός του ΟΦΗ παραμένει στο ρόστερ του ΟΦΗ, το ότι έχει συμβόλαιο δεν λέει κάτι γιατί ενδεχομένως να προκύψουν και αποδεσμεύσεις άλλων παικτών, καθώς όλοι στην ομάδα εκτιμούν και σέβονται όχι μόνο το πάθος που βγάζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και την παρουσία του στα αποδυτήρια της ομάδας. Πολλές φορές έπαιξε καταλυτικό ρόλο προκειμένου να υπάρχει η απόλυτη ισορροπία μέσα στα αποδυτήρια του ΟΦΗ ενώ μην ξεχνάμε πως ήταν συγκλονιστικός στο φινάλε των μπαράζ όταν και έπαιξε σε μια θέση – αυτή του κεντρικού αμυντικού – όντας το πιο κρίσιμο παιχνίδι της φετινής περιόδου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook