Τάτσης: “Άνθρωποι με ήθος στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Γιάννης Τάτσης φιλοξενήθηκε στον Athletic Radio 104.2 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους αγώνες μπαράζ αλλά και την αλλαγή σελίδας στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για τον ΟΦΗ ο τεχνικός του Πλατανιά:

Για τον ΟΦΗ: “Μακάρι να έρθουν ακόμα περισσότεροι σε άλλες ομάδες με το ήθος των ανθρώπων που είναι τώρα στον ΟΦΗ. Μόνο έτσι θα πάμε το ποδόσφαιρο μπροστά και θα φύγουμε από όλα αυτά που βλέπουμε τώρα. Έχουν κάνει μια τρομερή δουλειά και φαίνεται ότι θα έχουν επιτυχίες”.

Για το παιχνίδι της χρονιάς της προηγούμενης Τετάρτης: “Είχα πει και πριν τον αγώνα ότι σε περίπτωση αποτυχίας προσωπικά εγώ και οι άνθρωποι της ομάδας θα στεναχωρηθούμε για δύο τρεις μέρες. Εκεί που φτάσαμε σίγουρα το θέλαμε, όμως ο τρόπος που ήρθε μας πόνεσε λίγο περισσότερο. Ήταν απίστευτο αυτό που έγινε στα τελευταία λεπτά, γι αυτό είναι και ο βασιλιάς των σπορ το ποδόσφαιρο. Το έχουμε ξεπεράσει κοιτάμε την επόμενη ημέρα”.

Για την τελευταία φάση: “Άνοιξε το τοίχος. Τι άλλο να πούμε, άνοιξε το τοίχος και η μπάλα πήγε μέσα ήθελε τον ΟΦΗ η τύχη και όχι εμάς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο”.

Για τους αγώνες μπαράζ: “Ήμασταν μια ανάσα από το όνειρο, δεν ήταν ο στόχος, όμως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είπαμε να πάμε και όπου βγει. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, γνωρίζαμε ότι ο ΟΦΗ ήταν το φαβορί, αφού ήταν ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Εγώ τους είπα να τα δώσουν όλα και ότι προκύψει. Μένει μια πίκρα, όμως αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον ο φίλαθλος κόσμος της Ελλάδος ευχαριστήθηκε ποδόσφαιρο από δύο Κρητικές ομάδες”.

Για το πέναλτι: “Είμαι σε μια θέση ηγέτη στην ομάδα. Δεν χωράει εγωισμός εκεί που βρίσκομαι. Εγώ κοιτάζω το δάσος και όχι το δέντρο. Αν πω για το πέναλτι τι θα αλλάξει; Αν πω κάτι στην συνέντευξη τύπου τι θα αλλάξει; Πρέπει να παραβλέψω το πέναλτι γιατί πρέπει να πείσω τους παίκτες ότι συνεχίζουμε. Αν αρχίσω να γκρινιάζω εγώ φανταστείτε οι παίκτες. Ήταν ανθρώπινο λάθος, υπάρχουν άλλοι αρμόδιοι να το κρίνουν. Δεν θα κάτσω εγώ να λέω τι ήταν και τι όχι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook