Τι γίνεται με τον ΟΦΗ και το τηλεοπτικό του συμβόλαιο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο φετινός μαραθώνιος του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε πριν από μια εβδομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule υπάρχει αμοιβαία διάθεση ανανέωσης ανάμεσα στην ΠΑΕ και τη Nova.

Ο ΟΦΗ, χρονικά, ήταν η τελευταία ομάδα που επικύρωσε την παρουσία της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 1 και κατά συνέπεια μέχρι και την περασμένη Τετάρτη ήταν ανοικτά τα πάντα. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορούσε να γίνει καμία συζήτηση για το τηλεοπτικό μέλλον του ΟΦΗ, από την στιγμή που και στην ΠΑΕ δεν γνώριζαν που θα έπαιζαν.

Αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι πως στον ΟΦΗ θα μιλήσουν πρώτα, από όλους, με τους ανθρώπους της Nova. Και είναι φυσιολογικό να έχει προτεραιότητα η συνδρομητική τηλεόραση από την στιγμή που υπήρξε μια άψογη συνεργασία καθ’ όλη την διάρκεια της φετινής περιόδου ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως το συμβόλαιο με τη Nova ήταν μονοετές και ολοκληρώθηκε φέτος.

Μεταξύ ΟΦΗ – Νova υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση και αλληλοσεβασμός, με ότι προϋποθέτουν αυτά τα στοιχεία για την επόμενη σεζόν. Σίγουρα πάντως αυτή η ιστορία δεν πρόκειται να τραβήξει και πολύ αφού έπονται εξελίξεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook