Θερμό καλοκαίρι

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Το “μείνε εσύ, φύγε εσύ και έλα εσύ” θα απασχολήσει τον ΟΦΗ το προσεχές διάστημα, με τον… υδράργυρο να ανεβαίνει τις επόμενες μέρες, αφού θα γίνει ένα γερό λίφτινγκ στο ρόστερ.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Το αγωνιστικό μέρος ολοκληρώθηκε για τον ΟΦΗ και σειρά έχει πλέον το εξώ αγωνιστικό, που θα διαμορφώσει το τοπίο για το… αγωνιστικό της επόμενης σεζόν.

Το διάστημα αυτό μπορεί να μην έχει… μπάλα, αλλά οι άνθρωποι του ΟΦΗ ετοιμάζονται να παίξουν… μπάλα και να φτιάξουν μία ομάδα, που δεν θα περιμένει ένα.. φάουλ στο 95+ για να σώσει την χρονιά.

Οι ελεύθεροι, τα συμβόλαια, οι δανεικοί και οι μεταγραφές θα τεθούν επί τάπητος στον ΟΦΗ και μέρα με την μέρα θα διαμορφώνεται το… παζλ. 

Οι αποφάσεις για τα εσωτερικά μέτωπα, δηλαδή για το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν από το υπάρχον ρόστερ, αναμένεται να γνωστοποιηθούν στους παίκτες άμεσα, ώστε να γνωρίζουν κι εκείνοι τι θα κάνουν τη νέα περίοδο και να έχουν το χρόνο να κινηθούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook