ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αίτημα του Πλατανιά: Επικαλέστηκε fair play με πρώτο ματς εκεί και χωρίς κόσμο του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πριν την κλήρωση, η ομάδα των Χανίων ζήτησε από τον ΟΦΗ, ως “fair play” να συναινέσει ώστε το πρώτο ματς να γινόταν στα Περιβόλια αλλά μόνο με φιλάθλους του Πλατανιά. Οργισμένη αντίδραση του Πουρσανίδη: “Να γίνει το ματς με τον κόσμο του ΟΦΗ”.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στα γραφεία της ΕΠΟ πριν την κλήρωση που έφερε το πρώτο παιχνίδι στα Χανιά και το δεύτερο στο Ηράκλειο καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι παράγοντες του Πλατανιά ζήτησαν από τον ΟΦΗ να διεξαχθεί στα Περιβολια και χωρίς να είναι παρών ο κόσμος του επικαλούμενοι το “ευ αγωνίζεσθε”.

Όπως ήταν φυσικό, υπήρξε αντίδραση από την πλευρά του Ηλία Πουρσανίδη που ήταν παρών στην κλήρωση λέγοντας ότι “εμείς δεν έχουμε πρόβλημα για το που να γίνει το πρώτο παιχνίδι αλλά αφού μιλάμε για fair play θα πρέπει να γίνει το παιχνίδι με την παρουσία κόσμου και των δύο ομάδων. Είναι ευκαιρία να διοργανώσουμε στην Κρήτη δύο αγώνες – γιορτή με κόσμο και των δύο ομάδων στις εξέδρες και να αποτελέσουμε παράδειγμα προς μίμηση. Αυτό είναι το πραγματικό fair play. Όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο θέλουν γεμάτα γήπεδα με κόσμο και των δύο ομάδων στις εξέδρες”.

Παράλληλα ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ζήτησε από την διοίκηση του Πλατανιά να σκεφτούν ξανά την οριστική τους απόφαση για την παραχώρηση εισιτηρίων στον ΟΦΗ για τον κόσμο του επειδή είναι προτιμότερο να πάει ο κόσμος στις εξέδρες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook