Οι “πρωτιές” του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώτος σκόρερ και ο παίκτης που παρά τον μικρό χρόνο συμμετοχής ήταν πρώτος σε ασίστ.

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και πιάνοντας τις βασικές κατηγορίες στατιστικής, βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα. Ξεκινώντας από την κατηγορία των ασίστ, εκείνος που έδωσε τις περισσότερες είναι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης που έδωσε στους συμπαίκτες του τρία έτοιμα γκολ με την τελευταία τελική πάσα να καταγράφεται στην Θεσσαλονίκη. Στο παιχνίδι με τον Άρη, ο Κουτσιανικούλης “χρεώθηκε” με την τρίτη φετινή ασίστ δίνοντας την πάσα στον Βαζ για να πετύχει το γκολ.

Πρώτος σε συμμετοχές αλλά και σε λεπτά ήταν ο Νίκος Κοροβέσης. Ο έμπειρος μπακ – χαφ ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα συμμετέχοντας σε 26 παιχνίδια και ήταν ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλον συμπαίκτη του. Ο “Κόρο” ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του από τον Γενάρη και έπειτα και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Χουάν Νέιρα με πέντε γκολ. Ο Αργεντινός μέσος ξεκίνησε δυναμικά το πρωτάθλημα πετυχαίνοντας γκολ στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και μέσα στο 2019 σκόραρε δύο φορές, κόντρα στον Ατρόμητο τόσο στο Ηράκλειο, όσο και στο Περιστέρι. Όσον αφορά τον πιο “σκληρό” παίκτη του ΟΦΗ, αυτόν τον “τίτλο” κερδίζει αυτοδικαίως ο Μιγκέλ Μεγιάδο με 9 κίτρινες κάρτες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook