Τον ΟΦΗ δεν γίνεται να τον ξεγράφεις

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ όχι μόνο κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση αλλά πάλευε και να κυνηγάει μέχρι την τελευταία αγωνιστική ακόμα και την απευθείας παραμονή του στην κατηγορία.

Στον ΟΦΗ έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι για την θέση που κατέλαβε η ομάδα μέσα σε μια παράξενη χρονιά, αφού να φανταστεί κανείς  μέχρι τον Οκτώβρη κανένας δεν ήξερε αν θα βγει οικονομικά η χρονιά.

Μάλιστα ακόμα και μετά την ιστορική διοικητική αλλαγή η εικόνα της ομάδας ήταν ίδια με αποτέλεσμα αρκετοί να ξεγράψουν τον ΟΦΗ ακόμα και από την θέση των μπαράζ, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε το πρώτο “διπλό” το έκανε στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

– Cash Out*, Κλείσε το στοίχημά σου από όλες τις συσκευές όποτε εσύ θέλεις.

Οι λόγοι που η ομάδα του Βέρα κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να κυνηγήσει έστω μέσω από τα μπαράζ την παραμονή του στην κατηγορία είναι αρκετοί. Πρώτον η αλλαγή νοοτροπίας μετά την αλλαγή προπονητή και το επιθετικό ποδόσφαιρο που τελικά βγήκε σε καλό για την ομάδα, η πίστη στο πλάνο από την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία παρά τις ήττες που “πόνεσαν” την ομάδα και την έριξαν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ένα ακόμα και πιο βασικό είναι η στήριξη των ποδοσφαιριστών τόσο από την διοίκηση όσο και από την τεχνική ηγεσία, όταν όλος ο κόσμος εξέφραζε την αγανάκτηση του και ζητούσε τις αποχωρήσεις από την ομάδα.

Τέλος η επιτυχία της φετινής χρονιάς ήρθε και με τις σημαντικές προσθήκες τον Ιανουάριο, όπου ανέβηκε το ρόστερ της ομάδας και βοήθησε τον Βέρα να προσαρμόσει γρήγορα τους παίκτες του στο τρόπο παιχνιδιού που επιθυμεί ο ίδιος.

Σίγουρα η χρονιά δεν έχει ολοκληρωθεί, αφού ο ΟΦΗ έχει να δώσει ακόμα δύο παιχνίδια για να παραμείνει στην Super League, όμως το μήνυμα που έστειλε σε όλους είναι πως κανείς δεν μπορεί να τον ξεγράψει ακόμα και όταν βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook