Ο Βέρα και η μετάδοση της ηρεμίας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χάιμε Βέρα μεταδίδει την ηρεμία που απαιτείται και η συμβολή του Χιλιανού τεχνικού στο παιχνίδι του ΟΦΗ είναι καθοριστική.

Είναι εντυπωσιακή η μεταστροφή του ποδοσφαιρικού κλίματος στον ΟΦΗ μέσα στον τελευταίο μήνα. Είχαμε γράψει μετά την συντριβή στο Φάληρο πως ναι μεν το αποτέλεσμα ήταν εκείνο που δεν ήθελε κανένας να βλέπει όμως ο Βέρα θα πέθαινε με τις ιδέες του και τα πιστεύω του. Και πως κανένας δεν θα του τα άλλαζε. Μπορεί να πέρασε λίγος καιρός όμως η επιρροή του Χάιμε Βέρα στον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ φάνηκε και ήταν εκείνη που οδήγησε την ομάδα στα μπαράζ ενώ αυτός ο στόχος φαινόταν χαμένος μέχρι και πριν από ένα 40ημερο.

Πέρα από την επιρροή του Χάιμε Βέρα στο παιχνίδι του ΟΦΗ έρχεται και η μετάδοση της ηρεμίας, ο τρόπος με τον οποίο το ποδοσφαιρικό τμήμα λειτουργεί προκειμένου να φεύγει η πίεση και το άγχος. Και είδαμε πως στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έκανε τόσο μεγάλη διαφορά αυτή η ηρεμία που διέκρινε το παιχνίδι του ΟΦΗ που οι παίκτες του δεν βγήκαν εκτός πλάνου σε καμία στιγμή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook