“Χάος” με τα μπαράζ, τις ημερομηνίες και την διεξαγωγή τους!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΟ ανατρέπονται τα πάντα για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων.

Ένα μεγάλο μπάχαλο δημιουργείται πλέον μετά την αναβολή της κλήρωσης των αγώνων μπαράζ για την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ. Από την στιγμή που η Ομοσπονδία αποφάσισε την μετάθεση της κλήρωσης μέχρι την επικύρωση της βαθμολογίας, πλέον όλα είναι ανοικτά καθώς οι ημερομηνίες “αλλοιώνονται” πάρα πολύ και φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα προλάβουμε την 19η Μάη.

Πάμε όμως να πάρουμε τα δεδομένα που έχουμε μέχρι τώρα:

  • Η ΕΠΟ ανέβαλε την προγραμματισμένη, για αύριο, κλήρωση των αγώνων μπαράζ περιμένοντας την επικύρωση των βαθμολογιών της Σούπερ Λιγκ και της Football League.
  • Η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε ότι θα επικυρώσει την βαθμολογία στο Δ.Σ. της Πέμπτης.
  • Είναι άγνωστη η ημερομηνία επικύρωσης της βαθμολογίας της Football League. Υπάρχει μάλιστα στην μέση η εκκρεμοδικία με την ένσταση που έχει καταθέσει ο Απόλλωνας Λάρισας για το παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων.
  • Οι αγώνες έχουν οριστεί για τις 15 και 19 Μαΐου.

Πλέον δημιουργείται το εύλογο ερώτημα: Πότε θα γίνει η κλήρωση ενώ ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την μεθεπόμενη Τετάρτη; Ακόμα και αν λάβουμε υπ’ όψιν μας το υποθετικό σενάριο ότι επικυρώνεται αυτήν την εβδομάδα η βαθμολογία της Football League, η κλήρωση θα γίνει – το αργότερο – μέχρι την Δευτέρα;

Και αν γίνει η κλήρωση την ερχόμενη Δευτέρα, θα προλάβει ο γηπεδούχος – είτε είναι ο ΟΦΗ, είτε είναι ο Πλατανιάς – να προχωρήσει στην έκδοση των εισιτηρίων; Θα προλάβουν να προχωρήσουν στην έκδοση των εισιτηρίων μέσα σε 48 ώρες;

Είναι ερωτηματικά τα οποία δύσκολα θα πάρουμε απαντήσεις και μάλιστα άμεσα ενώ απέμειναν 10 ημέρες μέχρι τον πρώτο αγώνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook