Νέιρα; Ναμπί; ή και οι δύο!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει η θέση του επιτελικού μέσου για το μεγάλο παιχνίδι στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ναμπί μετά τον σοβαρό τραυματισμό του επέστρεψε αγωνίστηκε λίγα λεπτά με τον Αστέρα και έδειξε πόσο έλειψε στην ομάδα αφού ήταν ορεξάτος και δραστήριος. Ο Νέιρα που κουβάλησε στην πλάτη του την ομάδα  με εξαιρετική επιτυχία όσο έλλειπε ο Ναμπί επέστρεψε από την τιμωρία του και είναι κανονικά στην διάθεση του Βέρα για το ματς με τον Ατρόμητο.

Έτσι το δίλημμα είναι μεγάλο για τον Χιλιανό τεχνικό για το ποιον θα χρησιμοποιήσει στην συγκεκριμένη θέση, αφού και οι δύο αξίζει να βρίσκονται σε αυτήν.

Βέβαια το ενδεχόμενο να δούμε και τους δύο στον αγωνιστικό χώρο του Περιστερίου την Κυριακή το απόγευμα είναι πολύ μεγάλο, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του Βέρα και να μαντέψει τις σκέψεις του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δύο είναι έτοιμοι να προσφέρουν τα πάντα στην ομάδα στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος που είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook