H… “μάχη” ΟΦΗ, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα με αριθμούς

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν κερδίζει αλλά… δεν χάνει κιόλας. Ο ΟΦΗ πήρε το ρίσκο να παίξει ποδόσφαιρο και έχει πλησιάσει στην σωτηρία. Ο ΠΑΣ Γιάννινα απλά… δεν μπορεί!!

Οι Αρκάδες στα τελευταία έξι παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα έχουν μετρήσει πέντε ισοπαλίες και μια ήττα. Οι τέσσερις από αυτές τις ισοπαλίες είναι χωρίς γκολ! Η άμυνα της ομάδας του Γιώργου Παράσχου σίγουρα έχει βελτιωθεί και ήταν αναγκαίο αν σκεφτούμε πόσο αναποτελεσματική επιθετικά είναι όλη την χρονιά! 

Ο ΟΦΗ από την πλευρά του… στο χείλος του γκρεμού σκέφτηκε πως αν είναι να πέσει κατηγορία θα το κάνει με τις δικές του ιδέες, παίζοντας ποδόσφαιρο, ρισκάροντας και τελικά αυτό… απέδωσε! Έχει πετύχει τρεις νίκες στους πέντε τελευταίους αγώνες όσες πέτυχε στα πρώτα είκοσι-τέσσερα ματς της φετινής σεζόν! Με μια ισοπαλία παίρνει δεύτερη ευκαιρία σε μπαράζ για την παραμονή!

ΠΕΝΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0/4/1 2-3 γκολ
ΟΦΗ         3/1/1 8-5 γκολ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1/2/2 3-3 γκολ

Οι τρεις ομάδες έχουν σχεδόν παρόμοιο ρεκόρ εντός έδρας! Εκεί που υστερεί ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι εκτός έδρας όπου έχει χάσει δώδεκα ματς ενώ Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ έχουν από οκτώ ήττες! Με 19 γκολ στο ενεργητικό του σε όλο το πρωτάθλημα, ο ΠΑΣ έχει την χειρότερη επίθεση από τις τρεις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή και αυτά τα 19 γκολ είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση της ιστορίας του μετά τα 14 γκολ της σεζόν 86/87!

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει δεχτεί τις περισσότερες τελικές από τις τρεις ομάδες που μάχονται για την παραμονή ενώ είναι η μοναδική από τις τρεις που κάνει περισσότερα λάθη και έχει λιγότερα κλεψίματα από τις αντιπάλους της. Η συνολική εικόνα δείχνει γιατί ο ΠΑΣ είναι μια ανάσα από τον υποβιβασμό!

ΠΕΝΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ        ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ ΛΑΘΗ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ                          43 – 35  94 – 92       182 – 197
ΟΦΗ                                  52 – 37  106 – 97               177 – 190
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ                          43 – 41 80 – 90       181 – 167

Πηγή: novasports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook