Μια παράξενη χρονιά να κλείσει θετικά…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Φέτος η χρονιά για τον ΟΦΗ είναι παράξενη και ξεχωριστή. Στα διοικητικά βρήκε τον άνθρωπο που έψαχνε χρόνια, ενώ αγωνιστικά η ομάδα ταλαιπωρείται και παλεύει για την σωτηρία.

Όλα εξωαγωνιστικά κυλάνε ομαλά και όμορφο για το μέλλον του ΟΦΗ που θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που θα περιμέναμε στην αρχή της χρονιάς. Μια διοίκηση που αγαπάει την ομάδα, που ξέρει ποδόσφαιρο και έχει όρεξη να κάνει πράξεις για το ποδόσφαιρο και να ξανά κάνει τον ΟΦΗ μεγάλο.

Ωστόσο το αγωνιστικό κομμάτι δεν έχει αφήσει τον κόσμο της ομάδας να ευχαριστηθεί αυτές τις ιστορικές στιγμές της ομάδας αφού η ομάδα παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Και πάλι έτσι όπως έχουν τα πράγματα με βάση την εικόνα του ΟΦΗ όλη την χρονιά είναι επιτυχία στο να πάει ακόμα και στα μπαράζ, αφού θα παίξει με ομάδα της Football League και θα έχει τον πρώτο λόγο. Άρα οι παίκτες του Βέρα με τα δεδομένα που έχουμε τώρα είναι το φαβορί να παραμείνουν στην κατηγορία ακόμα και από το μπαράζ.

Εφόσον περάσει αυτή η περιπετειώδες χρονιά για τον ΟΦΗ από τη νέα σεζόν η διοίκηση θα παλέψει να ξανά κάνει τον ΟΦΗ μεγάλο και μια δύναμη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook