Αποκάλυψη: Στο Ηράκλειο ο Μπούσης είδε Λαμπρινό – έρχονται εξελίξεις με τον Σκαφιδαρά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule, o ιδιοκτήτης της ΠΑΕ βρίσκεται στο Ηράκλειο από το βράδυ της Τρίτης όπου έχει απανωτά ραντεβού “τρέχοντας” υποθέσεις του  ΟΦΗ. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Μιχάλης Μπούσης μόνο που αυτήν την φορά ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έφτασε στην πόλη δίχως να το αφήσει να διαρρεύσει. Μαζί του στο νησί είναι και ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Άγγελος Παλυβός και ο λόγος που ο Μιχάλης Μπούσης ήρθε στο Ηράκλειο αρκετές ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, φανερώνει και τις προθέσεις του.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Μπούσης περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου όπου τον σταμάτησαν και αρκετοί φίλοι του ΟΦΗ ενθαρρύνοντας τον σε αυτήν την δύσκολη φάση που βρίσκεται η ομάδα με τις μάχες που δίνει τόσο εντός γηπέδων, όσο και εκτός.

Ο Μιχάλης Μπούσης συναντήθηκε στην Λότζια με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό αλλά και στην συνέχεια με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη. Σε ότι έχει να κάνει με την συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως το βασικό αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε η επένδυση που σκοπεύει να κάνει ο ΟΦΗ στην περιοχή του Σκαφιδαρά και στον τρόπο με τον οποίο η “περιουσία” του συλλόγου αναμένεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Είναι δεδομένο πως μετά την ομόφωνη απόφαση που πήρε ο Δήμος Ηρακλείου τον περασμένο Δεκέμβρη για την αξιοποίηση της έκτασης στον Σκαφιδαρά, οι εξελίξεις που θα σημειώνονταν θα ήταν άμεσες. Μάλιστα, οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως σύντομα θα υπάρχουν ακόμα περισσότερα νέα που θα είναι και ανακοινώσιμα για το γιγάντωμα του ΟΦΗ.

Στις συναντήσεις που είχε ο πρόεδρος του ΟΦΗ με τους Σταύρο Αρναουτάκη, Βασίλη Λαμπρινό συζητήθηκε βεβαίως εκτενώς και το θέμα της έφεσης που έχει ασκήσει η ομάδα εις βάρος της πρωτόδικης απόφασης για την υπόθεση με τον Αιγινιακό. Τόσο ο Δήμαρχος Ηρακλείου, όσο και ο Περιφερειάρχης Κρήτης εξέφρασαν την απόλυτη συμπαράσταση τους προς τον ίδιο και την ομάδα θέτοντας τους εαυτούς τους στην διάθεση του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook