Ψάχνει πλέον δύο ανατροπές!

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ πλέον παίζει μπάλα σε δύο γήπεδα, επιδιώκοντας την παραμονή του εντός και εκτός γηπέδου, θέλοντας να κάνει βαθμολογική και Δικαστική ανατροπή.

Ο ΟΦΗ μπήκε στον… χορό και πρέπει πλέον να αποδειχτεί καλός… χορευτής για να ξεφύγει από τον εφιαλτικό ρυθμό που έχει μπει από την Δευτέρα. 

Δεν του έφτανε η μεγάλη μάχη που δίνει εντός γηπέδου για να σώσει την κατηγορία, ήρθε και η πρωτόδικη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και πλέον ψάχνει δύο ανατροπές.

Την βαθμολογική και την Δικαστική. Αν πάντως χάσχει την δεύτερη τότε πάει στράφι η πρώτη. Ενώ αν πετύχει την δεύτερη και πέσει από την πρώτη και μάλιστα χωρίς Αναδιάρθρωση τότε θα μιλάμε για ΤΟ κατόρθωμα.

Σε κάθε περίπτωση κοιτάζει το επόμενο ματς με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη. Η σημερινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 το πρωί  και θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Σακόρ παρέμεινε σπίτι του, λόγω των ενοχλήσεων που είχε τις προηγούμενες μέρες στο στομάχι, αλλά αναμένεται σήμερα να τεθεί στη διάθεση του Βέρα. Ο Ναμπί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι  Βουό και Παπαστεριανός ακολούθησαν μέρος της προπόνησης.

Ο Ποτουρίδης έκανε θεραπεία, όπως και οΚομεσίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook