Pics + videos | ΟΦΗ, θρησκεία και στην Γερμανία!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Εκπρόσωποι του συνδέσμου των “Snakes” και ο οργανωτής της Θύρας 4 ταξίδεψαν μέχρι το Μανχάιμ και την Γερμανία προκειμένου να δώσουν στα πρώτα γενέθλια του συνδέσμου του ΟΦΗ στην Γερμανία.

Έναν χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε ο νεοσύστατος σύνδεσμος του ΟΦΗ στην Γερμανία “OFI Germany Fans” που έσβησε το πρώτο του κεράκι σε εκδήλωση που έγινε πριν από λίγες ημέρες.

Μάλιστα, για αυτόν τον λόγο αναχώρησαν από το Ηράκλειο μέλη του συνδέσμου των “Snakes” με τον οργανωτή της εξέδρας προκειμένου να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση δείχνοντας πως η αγάπη για τον ΟΦΗ δεν μετράει σύνορα και χιλιόμετρα.

Το εντυπωσιακό είναι ότι στην εκδήλωση, που ήταν παρόντες περισσότεροι από 100 οπαδοί του ΟΦΗ, υπήρχαν άνθρωποι που δεν είναι Κρητικοί αλλά είναι οπαδοί της ομάδας έχοντας καταγωγή από ολόκληρη την Ελλάδα ενώ υπήρξαν και πρόσωπα που ταξίδεψαν 8 ώρες συνολικά για να βρεθούν στην εκδήλωση.

Μάλιστα υπήρξαν ακόμα περισσότεροι που για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν μέχρι το Μανχάιμ – οπότε αναλογίζεται κανείς πως το νούμερο των παρόντων θα μεγάλωνε ακόμα περισσότερο!

Το οπαδικό κίνημα του ΟΦΗ μεγαλώνει συνεχώς και ξεπερνάει και τα ελληνικά σύνορα και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες δίνοντας το παρόν περισσότεροι από 100 οπαδοί της ομάδας!

Ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει και αυτό δεν αλλάζει όσο και να μας πολεμάνε κάποιοι. Η εκδήλωση αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την ανοδική δυναμική του οπαδικού κινήματος του ΟΦΗ όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook