Αγωγή κατά της ΠΑΕ για οφειλή 67.000 ευρώ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αγωγή κατά του ΟΦΗ, του Μιχάλη Μπούση και του Ηλία Πουρσανίδη κατέθεσε εταιρεία που συνεργαζόταν με την ΠΑΕ τον προηγούμενο χρόνο. Μάρτυρες κατηγορίας τρία μέλη της πρώην διοίκησης.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στο “Βαρδινογιάννειο” η είδηση που έγινε γνωστή το πρωί της Τρίτης – ένα 24ωρο μάλιστα μετά την πρωτοφανή απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ που υποβίβαζε τον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Gentikoule, εταιρεία που συνεργαζόταν με την προηγούμενη διοίκηση, καθώς εκείνη είχε διακοπεί το Νοέμβρη του 2018, αξιώνει το ποσό των 67.000 ευρώ και μάλιστα η αγωγή στρέφεται τόσο κατά της ΠΑΕ, όσο και κατά των Μιχάλη Μπούση, Ηλία Πουρσανίδη.

Η οφειλή αφορά εργασίες που είχαν γίνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα (ανάμεσα στο καλοκαίρι του 2017 με εκείνο του 2018) και η εταιρεία ισχυρίζεται ότι δεν πληρώθηκε ποτέ για αυτές ενώ στον ΟΦΗ δήλωναν άγνοια καθώς το παραπάνω ποσό δεν υπήρχε όταν πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος των ορκωτών λογιστών πριν από λίγους μήνες και κατά συνέπεια δεν είχε γνωστοποιηθεί ποτέ προς την τωρινή ιδιοκτησία. Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως στην αγωγή, καταθέτουν ως μάρτυρες υπεράσπισης της εταιρείας, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Αλετράς και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Μανώλης Γουρνιεζάκης, Κώστας Ζερβάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook