Πουλινάκης στο gazzetta.gr: «Διακοπή πρωταθλήματος μέχρι να εκδικαστεί η έφεση του ΟΦΗ»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης μίλησε στο gazzetta.gr για την ποινή υποβιβασμού που επιβλήθηκε στην κρητική ΠΑΕ τονίζοντας πως θα πρέπει να διακοπεί το πρωτάθλημα μέχρι να υπάρξει οριστική απόφαση για το μέλλον της ομάδας.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αποφάσισε τον υποβιβασμό του ΟΦΗ, αφαίρεση 6 βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και 300.000 πρόστιμο κρίνοντας την ομάδα της Κρήτης ένοχη για χειραγώγηση στο περυσινό παιχνίδι για την Football League κόντρα στον Αιγινιακό που έληξε 6-0 (11/12/2017)

Η έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για τον υποβιβασμό της ομάδας αποτελεί μονόδρομο για τον ΟΦΗ με τους ανθρώπους του συλλόγου να θεωρούν πως τα στοιχεία δεν είναι επαρκή για να υποβιβαστεί η κρητική ομάδα.

Ο πρώην πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης μιλώντας στο gazzetta.gr υποστήριξε πως το πρωτάθλημα της Super League θα πρέπει να διακοπεί μέχρις ότου ληφθεί οριστική απόφαση για το μέλλον του ΟΦΗ.

«Θεωρώ από την στιγμή που ο ΟΦΗ πολύ σωστά αποφάσισε να κάνει έφεση κατά της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ το πρωτάθλημα δεν γίνεται να συνεχιστεί. Η άποψη μου είναι πως θα πρέπει να υπάρξει διακοπή μέχρι η δικαιοσύνη να αποφανθεί. Θα πρέπει αν εκδικαστεί η έφεση και να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση. Έτσι με αυτό τον τρόπο θα επισπευσθεί και η νομική διαδικασία. Πως γίνεται κάτω από αυτές τις συνθήκες να αγωνίζεται η ομάδα δίχως να ξέρει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται του χρόνου;

Είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να το εξετάσουν καθώς θεωρώ πως υπάρχει αλλοίωση πρωταθλήματος. Υπάρχει σύγχυση αυτή την στιγμή. Φανταστείτε τους παίκτες του ΟΦΗ να μπαίνουν στο γήπεδο και να μην ξέρουν σε ποια κατηγορία θα βρίσκεται αύριο ο σύλλογος. Αγωνιστικά δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα και βάσει προγράμματος υπάρχουν ελπίδες να παραμείνει ο σύλλογος στην κατηγορία.

Δεν γίνεται κατά τη γνώμη μου. λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας που έχει δημιουργηθεί ο ΟΦΗ να παίζει κανονικά. Είναι μια αλυσίδα. Η ομάδα, οι διαιτητές, οι αντίπαλοι. Ο ΟΦΗ είναι μια ανώνυμη εταιρία που δεν έχει χρέη και επαναλαμβάνω θα πρέπει να υπάρξει τελεσίδικη απόφαση για να συνεχίσει τις υποχρεώσεις του στη Super League».

gazzetta.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook