Τρίωρη συνάντηση οργανωμένων, ΠΑΕ – τι ειπώθηκε στο “Βαρδινογιάννειο”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για περισσότερες από τρεις ώρες διήρκεσε η συνάντηση ανάμεσα στους οργανωμένους και την ΠΑΕ προκειμένου να ενημερωθούν για την χθεσινή απόφαση της ΕΠΟ. Τo Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Μετά την χθεσινή είδηση η οποία δημιούργησε αναστάτωση στον κόσμο του ΟΦΗ, τα μέλη των συνδέσμων, με δική τους πρωτοβουλία, επικοινώνησαν με την ΠΑΕ ζητώντας συνάντηση προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις. Αμέσως πήγαν στο “Βαρδινογιάννειο” στην συνάντηση που διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες και τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα για την χθεσινή εξέλιξη. Παρόντες στην συνάντηση ήταν μέλη των συνδέσμων και από την πλευρά του ΟΦΗ οι Άγγελος Παλυβός, Γιάννης Σαμαράς, Γιώργος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης και Μιχάλης Μυλωνάκης.

Στην συνάντηση υπήρξε ενημέρωση για την υπόθεση του Αιγινιακού καθώς και για όλες τις ενέργειες που πρόκειται να κάνει η ΠΑΕ από εδώ και στο εξής προκειμένου ο ΟΦΗ να δικαιωθεί. Από την ΠΑΕ συζητήθηκαν όλες οι ενέργειες που χρειάζεται να γίνουν και πως πρέπει να επικρατήσει η ηρεμία, η ψυχραιμία και πως αυτήν την ώρα απαιτούνται συντονισμένες ενέργειες, συσπείρωση και ενότητα προκειμένου ο ΟΦΗ να βγει ακόμα πιο δυνατός από την περιπέτεια στην οποία έχει μπει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook