Δεν μπορούν!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ ξανά λιγοψύχησε ήταν φλύαρος και ανούσιος μένοντας στο 0-0 με την Λάρισα και πλέον τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν θα θυμάται κανείς στο “Γεντί Κουλέ” ο ΟΦΗ είχε μια ανούσια κατοχή της μπάλας, μη μπορώντας όμως να κάνει κάποια φάση στα καρέ του Κρίστινσον.

Παρότι μπήκε δυνατά και πάλι στο παιχνίδι έχασε μια ευκαιρία με τον Φερέιρα, ωστόσο έριξε τον ρυθμό με αποτέλεσμα να περάσει άλλο ένα ημίχρονο χωρίς να υπάρξει κάτι σημαντικό.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε πιο αποφασισμένος μέσα και έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Σακόρ να σουτάρει από κοντά μετά το γύρισμα του Νέιρα και να κοντράρει πάνω στον Μόρα πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Όσο περνούσε η ώρα η Λάρισα κλεινόταν στα καρέ της και ο ΟΦΗ είχε το πλήρης έλεγχο του παιχνιδιού, μη δίνοντας πέναλτι σε ανατροπή του Φερέιρα.

Ο χρόνος περνούσε οι γηπεδούχοι δεν απειλούσαν την εστία της Λάρισας και το άγχος κυρίευε τις σκέψεις των παικτών του Χάιμε Βέρα με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί χωρίς σκορ αυτή η αναμέτρηση αφού και ο Πέρσον έχασε το άχαστο στο 89ο λεπτό, βάζοντας πλέον για τα καλά σε μπελάδες τον ΟΦΗ όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

Μπείτε στο LIVE CENTER

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook