“Σφίγγουν” τα δόντια Ναμπί, Γιακουμάκης – πάτησε γήπεδο ο Σακόρ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Αντίλ Ναμπί και Γιώργος Γιακουμάκης έβγαλαν την Παρασκευή χωρίς να αισθανθούν ενοχλήσεις ενώ ο Σακόρ έκανε τρέξιμο.

Με ευχάριστες ειδήσεις ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ καθώς ο Χάιμε Βέρα είδε τους τρεις παίκτες που αποτελούν και τα μεγάλα ερωτηματικά, για το παιχνίδι της Κυριακής, να σφίγγουν τα δόντια και να παλεύουν μέχρι τέλους την συμμετοχή τους. Ακόμα και ο Νορβηγός μπήκε στο γήπεδο κάνοντας τρέξιμο και το Σάββατο θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Αντιθέτως Βουό, Παπαστεριανός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα για ακόμα μια ημέρα και τέθηκαν νοκ άουτ.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Μια ημέρα μετά τον τραυματισμό του στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Βαγιεμπά Σακόρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στον αγωνιστικό χώρο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Η προπόνηση της Παρασκευής (1/3) περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ ο Αντίλ Ναμπί έκανε για μια ακόμα μέρα ατομικό πρόγραμμα. Η συμμετοχή όμως και των δυο στον αγώνα της Κυριακής (3/3) θα κριθεί στην προπόνηση του Σαββάτου (2/3).

Πάτρικ Βουό και Μανώλης Παπαστεριανός ακολούθησαν επίσης ατομικό πρόγραμμα.

Η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με την ΑΕΛ, θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 μετά το μεσημέρι του Σαββάτου (2/3), ενώ αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook