Σαμαράς: “Αν δεν υπήρχε ο Μπούσης, τώρα μπορεί να μην υπήρχε ο ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης η σύσκεψη για το θέμα της αναδιάρθωσης όπου παρόντες από πλευράς ΟΦΗ ήταν οι Γιώργος Σαμαράς και Λεωνίδας Παπαβασιλάκης.

Παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΗ, τοπικών φορέων αλλά και του ίδιου του ΟΦΗ πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη όπου η Ένωση Ηρακλείου έχει πάρει πρωτοβουλίες προκειμένου να την “φρενάρει” και τελικώς να υποβιβαστούν δύο ομάδες.

Ο Γιώργος Σαμαράς πήρε τον λόγο και στάθηκε στην αδικία του προηγούμενου καλοκαιριού με την ανισορροπία στα έσοδα από τα τηλεοπτικά όπου η ΕΡΤ έδωσε πολύ μεγαλύτερα ποσά από ότι η συνδρομητική με αποτέλεσμα αυτό το γεγονός να δημιουργήσει διαφορετικά δεδομένα κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου. Μάλιστα πάνω σε αυτό το θέμα, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ στάθηκε στην έλευση του Μιχάλη Μπούση λέγοντας χαρακτηριστικά πως “σίγουρα υπάρχει μια αδικία από το προηγούμενο καλοκαίρι με βάση τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν. Αν δεν υπήρχε ο Μιχάλης Μπούσης τώρα μπορεί να μην υπήρχε ομάδα”.

Όσον αφορά την αναδιάρθωση, ο Σαμαράς τόνισε πως “το ζήτημα δεν αφορά μόνο τον ΟΦΗ αλλά αρκετές ομάδες. Και εγώ προσωπικά θέλω 16 ομάδες και αυτό το γεγονός πρέπει να το δούμε συνολικά ως Κρητικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να σταθούν δίπλα μας όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία γιατί εκείνα είναι που θα έχουν κέρδος αφού θα είναι σε θέση να προωθήσουν ποδοσφαιριστές στον ΟΦΗ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook