Σπανουδάκης: “Η συνεργασία μας με τον ΟΦΗ θα αποδώσει καρπούς στο μέλλον”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan.gr Γιάννης Σπανουδάκης μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για την συνεργασία της εταιρείας με τον ΟΦΗ.

Από το μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan.gr Γιάννη Σπανουδάκη και τον Πάνο Κωνσταντόπουλο, Διευθυντή Marketing & Επικοινωνίας της Stoiximan εκπροσωπήθηκε η εταιρεία στην σημερινή συνέντευξη τύπου με την οποία παρουσιάστηκε η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Γιάννης Σπανουδάκης πήρε τον λόγο και τόνισε αρχικά: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την συνεργασία που έχουμε με τον ΟΦΗ και για την οποία πιστεύω ότι θα αποδώσει καρπούς στο μέλλον. Τρεις από τους αθλητές που πήραν χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ήταν άνθρωποι που συνεργάστηκε ο Stoiximan.gr. Η Stoiximan.gr έκανε εμφανή την παρουσία της με συνεργασίες όχι μόνο με το ποδόσφαιρο αλλά και με άλλα αθλήματα. Είχαμε μια συνεργασία στις δύσκολες μέρες του ΟΦΗ όμως είμαστε ξανά εδώ για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του οράματος, του ποδοσφαίρου και των ακαδημιών. Έπρεπε να μπει το γκολ στην τελευταία φάση για να είμαστε πιο χαμογελαστοί σήμερα”.

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο Stoiximan.gr κάνει επιλεγμένες συνεργασίες υπογράμμισε ότι “ο ρόλος που συνεχίσαμε ήταν αθλητικός, όμως πάντα βάζουμε στις συνεργασίες μας τον παράγοντα που αφορούν τις κοινωνικές δράσεις. Θα το δείτε στο μέλλον όπου θα αναπτύξουμε κοινωνικές δράσεις στην πόλη του Ηρακλείου σε συνεργασία με τον ΟΦΗ. Η ανταπόδοση στην κοινωνία είναι πολύ σημαντική. Δεν μπορούμε να ζητάμε από τον κόσμο να έρχεται στο γήπεδο, πρέπει και εμείς να επιστρέφουμε ένα μέρος και να ανταποδίδουμε ένα μέρος της ευγνωμοσύνης και της προσφοράς”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook