Έσο έτοιμος…

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Με… ψυχή χιλίων λεόντων θα πρέπει να παίξει ο ΟΦΗ σήμερα (LIVE 17.15 Athletic Radio 104,2 /GENTIKOULE) κόντρα στον Ατρόμητο και με την βοήθεια του κόσμου του να πάρει ένα πολύτιμο για την συνέχεια τρίποντο.

Άπαντες στον ΟΦΗ έχουν συνειδητοποιήσει οτι η ομάδα βαθμολογικά… πιέζεται και τα περιθώρια για απώλειες, κυρίως στην έδρα του, στενεύουν επικίνδυνα.

Με πάθος εντός αλλά και εκτός αγωνιστικού χώρου θα υποδεχθεί σήμερα (LIVE 17.15 Athletic Radio 104,2 /GENTIKOULE) τον Ατρόμητο στο ματς της 15ης αγωνιστικής που διεξάγεται εμβόλιμα.

Όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Νίκου Καραμπετάκη. Εξαίρεση αποτελεί ο Κουτσιανικούλης, που είναι τιμωρημένος.

Η αποστολή:  Σωτηρίου, Μπράουν, Γιαννούλης, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Νάστος, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Κυριακίδης, Νέιρα, Ναμπί, Βουό, Ντίνας, Γιακουμάκης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μανούχος του Συνδέσμου Αργολίδας με βοηθούς τους  Πετρόπουλο (Αρκαδίας) και Τριανταφύλλου (Αρκαδίας).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook