Pic | Οι Χιλιανοί “φέρνουν” και παίκτη στον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα από την Χιλή, μαζί με τον Χάιμε Βέρα έρχεται και ο 20χρονος επιθετικός Φελίπε Σόουζα Φερέιρα που θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα στην χώρα.

Αφού πούμε πρώτα ότι ότι η ιστοσελίδα mcu.cl αποκάλυψε την είδηση για την δεδομένη (όπως την παρουσιάζουν) μεταγραφή του 20χρονου επιθετικού (20/5/1998) Φελίπε Σόουζα Φερέιρα, πρέπει να σημειώσουμε πως ήταν εκείνοι που μετέδωσαν πρώτοι την αποχώρηση του Χάιμε Βέρα για τον πάγκο του ΟΦΗ.

Δεν γνωρίζουμε αν είναι τυχαία η ενημέρωση που υπάρχει και στα δύο θέματα ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον. Οι Χιλιανοί αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ θα αποκτήσει τον Φερέιρα ως δανεικό από τους Χιλιανούς και στο τέλος του καλοκαιριού θα υπάρχει οψιόν αγοράς από την πλευρά της ομάδας ώστε να έχει δικαίωμα να τον αγοράσει.

Ποιος είναι λοιπόν ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα; Πρόκειται για τον 20χρονο επιθετικό της Unido Curico που πήρε προαγωγή για την μεγάλη ομάδα πριν από λίγο καιρό υπογράφοντας συμβόλαιο για δύο χρόνια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την χώρα της Χιλής, ο Φερέιρα θεωρείται ανερχόμενο πατρίδα και μάλιστα σε δημοσίευμα χιλιανής ιστοσελίδας θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους παίκτες του πρωταθλήματος της χώρας.

 

 

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook