Διάγγελμα Βερόν για νίκη στην Τούμπα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Για άλλη μια φορά ο Ματίας Βερόν απέδειξε την σχέση που έχει χτίσει με τον ΟΦΗ τονίζοντας ότι αισθάνεται τυχερός που φοράει τα «ασπρόμαυρα» ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος της ομάδας είναι να παίξει στην Τούμπα για τη νίκη.

Στον έναν χρόνο της παρουσίας του στον ΟΦΗ, ο Ματίας Βερόν έχει δείξει ότι όχι μόνο γουστάρει να παίζει στην ομάδα αλλά ευχαριστιέται και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος.

Για άλλη μια φορά, έδειξε τα συναισθήματα του για τον ΟΦΗ και μιλώντας στο Aθλητικό Μetropolis τόνισε ότι «είμαι τυχερός που αγωνίζομαι στον ΟΦΗ. Είναι μια ομάδα που έχει κόσμο, δημιουργεί πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τους αντιπάλους».

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο 30χρονος «μαέστρος» του ΟΦΗ ξεκαθάρισε ότι «στόχος είναι να κερδίζουμε παντού και αυτόν έχουμε στόχο στην Τούμπα. Η νοοτροπία μας σαν ομάδα είναι να πηγαίνουμε στα παιχνίδια για να κερδίζουμε και όχι να χάνουμε».

Παράλληλα, ο Αργεντινός εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας λέγοντας ότι «είμαστε ικανοποιημένοι από τους τέσσερις βαθμούς γιατί βάσει της προετοιμασίας που έχουμε κάνει, τώρα ανεβαίνει η απόδοση μας. Τα πράγματα στο πρωτάθλημα είναι μπερδεμένα και δεν ξέρουμε τι μπορεί να προκύψει με αυτά που συμβαίνουν» και συνέχισε «είμαστε μια καινούργια ομάδα που κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι θα βρούμε ρυθμό και θα πάμε καλύτερα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook