Κανένα θέμα με Κουτρουμπή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κανένα θέμα απόκτησης του πρώην παίκτη του ΠΑΟ δεν υπάρχει για τον ΟΦΗ. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ, το διέψευσε και ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Ξαφνικά έσκασε από την Αθήνα θέμα Κουτρουμπή για τον ΟΦΗ μόνο που το όνομα του δεν έπαιξε σχεδόν ποτέ για την ομάδα και κυρίως δεν υπήρξε θέμα απόκτησης του στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η απάντηση είναι εύκολη και πάει στο γεγονός ότι είναι εκτός δράσης από τον περασμένο Απρίλη. Στοιχείο που στον ΟΦΗ το βάζουν πάνω από όλα αφού ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού είναι εντελώς διαφορετική περίπτωση από τον Γιαννούλη που επίσης ήταν χωρίς ομάδα. Ο Κουτρουμπής βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον περασμένο Απρίλη, προέρχεται από πολύμηνη απραξία εν αντιθέσει με τον Γιαννούλη που και προετοιμασία έκανε με την Πάφο αλλά και όταν αποχώρησε από την Κύπρο, διατηρήθηκε σε πολύ καλή κατάσταση όπως αποδείχθηκε και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Με τον Κουτρουμπή έγινε μια κουβέντα σε διερευνητικό επίπεδο πριν την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον ΟΦΗ – κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα capitano.gr: “Δεν έχω πρόταση από τον ΟΦΗ τη δεδομένη στιγμή, το καλοκαίρι πάντως είχα μιλήσει με την κρητική ομάδα”. Επίσης, στην ίδια ιστοσελίδα εκφράζει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και πως δεν τίθεται θέμα επιστροφής του στην Ελλάδα.

Κάπως έτσι, όπως κυκλοφόρησε το σενάριο για Κουτρουμπή, σβήστηκε αμέσως…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook