Ναι μεν «Τηλέμαχος», αλλά και… Εργοτέλης – ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Όλα τα φώτα θα είναι… στραμμένα σήμερα (LIVE 19.30 Athletic Radio 104,2 / Gentikoule) στο “παγωμένο” Παγκρήτιο, όπου Εργοτέλης και ΟΦΗ θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης για τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η κακοκαιρία, κακοκαιρία αλλά το…  ντέρμπι, ντέρμπι.

Εν μέσω του καιρικού φαινομένου «Τηλέμαχος», ο Εργοτέλης θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ (LIVE 19.30 Athletic Radio 104,2 /Gentikoule) στο “παγωμένο” Παγκρήτιο, στο πρώτο ματς για την φάση των “16”του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για τους γηπεδούχους ο Νίκκι Παπαβασιλείου υπολογίζει στους:

Καλογεράκης, Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Yakubu, Λαμπάκης, Bruce, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Χατζηδίμπας, Kacurri, Efford, Καπνίδης, Ιατρούδης, Kwateng, Σταθόπουλος.

Στον αντίποδα, ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τα τρία από τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Μπράουν, Γιαννούλης, Πέρσον). 

Η αποστολή αποτελείται από τους:

Στρέζο, Σωτηρίου, Σηφάκη, Παπάζογλου, Ποτουρίδη, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλη, Μπράουν, Νάστο, Οικονόμου, Κυριακίδη, Κοροβέση, Καλαϊτζάκη, Βουό, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Νοικοκυράκη, Πλατέλλα, Σάσι, Πέρσον.

Διαιτητής ορίστηκε ο  Βρέσκας (Πιερίας) με βοηθούς τους Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Γκάγκα  (Λάρισας).

Όσον αφορά στα εισιτήρια σήμερα, θα υπάρχει εκδοτήριο έξω από την θύρα 13, όπου και θα διατίθενται εισιτήρια για τις θύρες 11,12 (για τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ) και 20 (για τον φίλαθλο κόσμο του Εργοτέλη).

Θα είναι ανοιχτό από τις 12:00  έως την έναρξη του αγώνα, ενώ εκδοτήριο θα λειτουργήσει και έξω από την θύρα 20  από τις  17:00, έως την έναρξη του αγώνα.

Όσον αφορά τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών δικαιούνται δωρεάν είσοδο, εφόσον συνοδεύονται. Να υπενθυμίσουμε ότι στο παιχνίδι θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook