Τι φέρνει ακόμα στον ΟΦΗ ο… Άη Γιάννης

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να κλείσουν και άλλες μεταγραφές και το Gentikoule αναλύει τις θέσεις που ο κόσμος περιμένει τα… “δώρα” του Γιάννη Σαμαρά.

Όλα είχαν δρομολογηθεί από την παρουσία του Γιάννη Σαμαρά στις χώρες της Ευρώπης. Το έχουμε γράψει και στο παρελθόν ότι ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ επισκέφτηκε διάφορες χώρες της Ευρώπης έχοντας ως μοναδικό αντικείμενο της παρουσίας του να τρέξει διάφορα θέματα του ΟΦΗ. Από την παρουσία του στην Ευρώπη, προέκυψαν και οι Πέρσον, Μπράουν και έπονται τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου.

Τι περιμένουμε όμως από εδώ και στο εξής; Ο ΟΦΗ έχει κινηθεί ήδη για τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο μεταγραφικό πλάνο που είχε εκπονηθεί εδώ και αρκετό καιρό, πέραν της απόκτησης ενός επιθετικού (Πέρσον) και ενός αριστερού μπακ (Γιαννούλη), στόχος ήταν να γίνουν τέσσερις ακόμα προσθήκες.

Πλέον, λοιπόν τα επόμενα βήματα στελέχωσης του ρόστερ του ΟΦΗ θα είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, δύο κεντρικών χαφ και ενός εξτρέμ. Ο ΟΦΗ θα προχωρήσει σε τέσσερις μεταγραφές με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κάποιες εξ’ αυτών (αν όχι όλες) θεωρούνται κλεισμένες και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις – όπως γράψαμε και νωρίτερα. Με την αυριανή άφιξη του Γιάννη Σαμαρά στο Ηράκλειο, πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία οι επόμενες κινήσεις που το μεγαλύτερο μέρος τους δεν αποκλείεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι και το Σαββατοκύριακο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook