Έχει λείψει ο Νέιρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Από την γκολάρα στη Νέα Σμύρνη, φτάσαμε στα Χριστούγεννα και τις ελάχιστες εμφανίσεις. Ο Αργεντινός έχει λείψει πολύ από τον ΟΦΗ και αυτό έχει επίπτωση στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού του.

Καλύτερο ξεκίνημα στην δεύτερη θητεία του στην Ευρώπη δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Χουάν Νέιρα. Στην πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα του ΟΦΗ, ο Αργεντινός πετυχαίνει δύο γκολ μέσα στη Νέα Σμύρνη και δείχνει πως θα είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών του φετινού ΟΦΗ. Η συνέχεια όμως δεν είναι ανάλογη και οι υποσχέσεις που έχει μοιράσει στην προετοιμασία, δεν κάνουν την εμφάνιση τους στο πρωτάθλημα.

Παρ’ όλα αυτά, ο Νέιρα προλαβαίνει να πετύχει τρία γκολ στις πρώτες αγωνιστικές και η τελευταία του, κανονική, συμμετοχή γίνεται στην Λαμία όπου σκοράρει το τρίτο του φετινό τέρμα και έτσι είναι ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ μετά από 12 αγωνιστικές.

Ο Νέιρα έχει λείψει από τον φετινό ΟΦΗ και συν τοις άλλοις έχει υποχρεώσει το Νίκο Παπαδόπουλο να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του – από ότι αρχικά είχε σχεδιάσει το προηγούμενο καλοκαίρι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook